Деякі знаки матимуть змогу виявити свої творчі здібності, інші стикатимуться з непередбаченими ситуаціями, які потребують швидкого вирішення.

Ми зустрічаємо рік Марса – це планета військових дій, планета непокірності. Все те, що раніше згладжувалося, зараз знаходитиме гострий вихід назовні. При цьому 20, 21 та 22 березня не варто розпочинати бурхливу діяльність.

Овен

Овен

Для Овнів спілкування цього тижня буде обмежено довкола рідних, друзів та товаришів, тими людьми, з якими ви зустрічаєтеся щодня. До потенційних занять цього періоду для представників вашого знаку Зодіаку можна віднести активне спілкування чи подорож із близькими людьми. Коли розташування планет цього періоду утворює сприятливі аспекти до натальних планет вашого персонального гороскопу, вам настає чудовий час для зборів та спілкування в групах людей.

Телець

Телець

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Цього тижня інтелектуальні здібності представників зодіакального знаку Телець можуть стати основним предметом суспільного визнання. Можливо, ви намагатиметеся висловити свої ідеї, поділитися знаннями та досвідом та отримаєте таку можливість. Обставини цього періоду, напевно, сприятимуть вашому спілкуванню з вищими керівниками та клієнтами. Отримана вами інформація, що стосується питань кар'єри, а також інших ваших прагнень напевно буде приємною. Цей тиждень сприятливий для роботи з документами та для діяльності, пов'язаної з підвищенням вашого професійного рівня.

Близнюки

Близнюки

Астрологічні обставини цього тижня вимагатимуть від Близнюків виходу за рамки звичного оточення, якщо ви бажаєте набути кращого розуміння серед оточуючих вас людей і відкрити для себе нові перспективи розвитку. Цього тижня вашої уваги вимагатимуть питання поїздок та підвищення кваліфікації. Не виключено, що в цей період активізується суперечка з родичами з боку вашої другої половинки, вашої уваги можуть вимагати питання здоров'я або роботи одного з близьких родичів. Будь-яка запланована вами в цей час подорож буде успішною.

Рак

Знак Зодіаку Рак

Оцінка та розвиток власних здібностей представників зодіакального знака Рак зажадають витрат часу та вашої уваги. Предметом ваших планів у період стануть питання спільних доходів. Ваша діяльність може включати питання спадщини, оподаткування, страхування, отримання або виплати боргів. Можливо, ви зацікавитеся пошуком інформації або за якимось проєктом, або питанням, що вас цікавить у цей період. Питання отримання потрібної інформації будуть успішно вирішені, а ваші боржники, якщо такі є, повернуть вам борг.

Лев

Знак Зодіаку Лев

За нинішніх астрологічних обставин у центрі уваги Львів цього тижня будуть питання юридичного характеру, переговори щодо контрактів, партнерство та спільні підприємства. Ваші дії в цей період, швидше за все, вимагатимуть допомоги партнерів. За сприятливих аспектів планет до натальних планет вашого гороскопу, партнерство та спільні підприємства будуть успішними та взаємовигідними. У такі періоди вам цілком під силу досягти вигідних умов у домовленостях з партнерами, також ви можете покращити з ними свої відносини.

Діва

Діва

Цього тижня на перший план у житті Дів, швидше за все, вийдуть питання робочого розпорядку дня, вирішення організаційних завдань та виконання обов'язків, пов'язаних із професійною діяльністю. Незалежно від того, що ви планували цього тижня, вам, швидше за все, доведеться впритул зайнятися питаннями планування. Робоча атмосфера буде переповнена незначними справами та інформацією. При сприятливих астрологічних аспектах утворених нинішнім розташуванням небесних тіл і планетами вашої натальної карти, можливі приємні новини, пов'язані з роботою.

Терези

Терези

Багатьох із представників зодіакального знака Терези цього тижня зацікавлять види діяльності пов'язані з проявом творчих устремлінь. Крім цього, можлива приємна подорож у компанії з романтичним партнером, не менш цікаве спілкування з близькими людьми чи друзями. Ваші плани в цей період можуть бути пов'язані з розважальними заходами та подіями світського життя. Отримана інформація чи новини щодо вашої коханої людини, як і результат творчих устремлінь, швидше за все, будуть позитивними.

Скорпіон

Скорпіон

У центрі уваги представників знаку Зодіаку Скорпіон будуть проблеми вашої родини, сімейні суперечки та організаційні заходи. Можливо, у цей період ви відвідаєте те місце, де пройшло ваше дитинство, зацікавитеся історією вашої родини чи сімейними реліквіями. До інших сфер діяльності Скорпіонів у цей період належать угоди, пов'язані з нерухомістю, ремонт будинку та купівля предметів домашнього вжитку. Угоди щодо нерухомості, контакти з родичами та сімейні поїздки будуть успішними.

Стрілець

Стрілець

Ситуація обіцяє Стрільцям турботливий у фізичному відношенні тиждень. Найімовірніше, що метою ваших устремлінь будуть ділові проекти, робота з кореспонденцією, короткі поїздки та контакти з родичами приблизно одного віку. Потік інформації та ідей цього й наступного тижня посилиться, більше доведеться витрачати часу та сил на організацію і самі поїздки, комп'ютери, обладнання для дому чи офісу. Вам легше засвоїти ефективні методи роботи, на підйомі будуть заняття пов'язані з літературною творчістю. Ваші ідеї та судження будуть адекватно сприйняті опонентами, а інформація, отримана в цей період, буде позитивною в усіх відношеннях.

Козеріг

Козеріг

Більшість часу цього тижня у володарів зодіакального знака Козеріг порушать питання вашої фінансової спроможності. Серед найбільш пріоритетних завдань будуть вивчення власних витрат та оплата рахунків, грошові угоди та походи по магазинах. При сприятливих астрологічних аспектах цього періоду до натальних планет вашого персонального гороскопу переваг можна досягти, розповівши іншим про погляд на систему своїх цінностей та пріоритетів. У фінансових справах може бути виявлено і вчасно усунуто помилку, що, безсумнівно, піде вам на користь.

Водолій

Водолій

Свідомо чи ні, але ваші думки та суперечки в цей час будуть продиктовані егоцентризмом. Цілком імовірно, що зовсім не ви станете ініціатором тих чи інших розбірок, а просто люди, що вас оточують, спровокують вас, зачепивши в бесіді ваші якості характеру або професійні здібності. Інформація, яку про вас отримають оточуючі, справить на них гарне враження. При несприятливих аспектах стосовно натальних планет ви можете відчути нервозність і дратівливість, а в ході неприємних розмов будуть підняті питання, на які ви радше не відповідали б.

Риби

Риби, гороскоп

Навряд чи у вас виникне бажання поділитися з ким би там не було своїми думками та ідеями. У цей період ваша діяльність, найімовірніше, матиме відтінок конфіденційності. Інформація, яку ви отримаєте цього тижня, може приховувати тонкий, прихований зміст. На перший план виступлять ваша інтуїція та підсвідомість. Не виключені, як цього, так і наступного тижня таємні поїздки або контакти з незнайомими людьми. У цей час ви також можете знайти інформацію, яку від вас приховували.

Нагадаємо про гороскоп на березень-2023 для всіх знаків Зодіаку: новий роман Риб, весілля Козерогів та хвилювання Овнів.

Раніше ми повідомляли про застій, початок нового або ж вибір без вибору: таролог Аліна Белич розповіла, що чекає на українців вже днями.