В українського агробізнесмена Андрія Гордійчука, який має багато темних плям на репутації, схоже, з'явилася ще одна порція "незручних" проблем із третьою дружиною Лізою. Жінка в соціальних мережах показує "успішне та багате" життя. Єлизавета Гордійчук (Сацюк) продовжує хизуватися достатком, "люксовими" речами та "крутими" подіями під час війни.

Про це можна дізнатися не з пліток чи "брудних" розслідувань, які іноді проводять журналісти. Все абсолютно елементарно - Ліза зливає докази в Isntagram самостійно.

Єлизавета Гордійчук, скріншот: Instagram

"Успішний успіх" прийшов до Лізи з появою чоловіка-олігараха, який забезпечує її коштами, подарунками та можливостями.

Сам Андрій Гордійчук встиг "засвітитися" у низці скандалів, зокрема, в обмані Аграрного фонду на 15 мільйонів гривень та спробі рейдерського захоплення австрійського агропідприємства "Голденкерн".

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Єлизавета та Андрій Гордійчук, скріншот: Instagram

Крім того, за даними журналістки-розслідувачки Олени Середи, у 2019 році Гордійчук навіть обдурив простих громадян, які здавали молоко на його підприємство, на 20 мільйонів гривень.

Єлизавета Гордійчук, скріншот: Instagram

Щодо кадрів у соціальних мережах та інформації від журналістів можна зрозуміти, що ця парочка отримує все, що хоче. Вони можуть дозволити собі обдурити та відібрати, а от допомогти – це вже складніше питання. Дружина Андрія Гордійчука демонструє розкішне життя, але при цьому на соті постів у стрічці Єлизавети є лише один пост щодо допомоги українським захисникам.

Іншими словами, замість того, щоб закликати про допомогу Україні та пробудження Ліза Гордійчук хвалиться своїм успішним та безтурботним життям далеко за межами України. І це без урахування дорогих речей, і лакшері транспорту, які часто з'являються у Stories жінки.

Нагадаємо, хто стоїть за корупційними схемами столиці: ЗМІ показали розквіт будівельної мафії.

Раніше повідомлялося, адвокат Юрій Сухов: Ситуація з антикорупційними органами в Україні є унікальною.

Також, Олексій Кущ розповів, що Німеччині свого часу вийти з війни допомогла економіка загального добробуту.