У 2013 році у Києві чоловік знайшов собаку, який усім своїм сталевим поглядом нагадує російського правителя, і ця фотографія знову стала популярною, оскільки сили путіна продовжують вторгатися в Україну.

Відповідну посаду розмістили на порталі Daily Star

Соціальні мережі здивувалися після того, як чоловік в Україні знайшов собаку, чий пронизливий погляд дивним чином нагадує погляд путіна.

путін, скріншот: YouTube

Собака, знайдений у центрі Києва, про який вперше повідомив сайт Obozrevatel.com ще в 2013 році, знову завірусився в мережі, доки триває жорстоке вторгнення російського диктатора в Україну.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

Пес з кам'яним обличчям вважається замісником стаффордширського тер'єра та німецької вівчарки.

Пес

Собака навіть здається одягненою як глава Росії, з білими мітками на грудях, які, здається, утворюють пухнасту краватку.

Подальші подробиці про собаку та людину, яка її знайшла, невідомі.

Інтернет-коментатори поспішили пожартувати про собаку, заявивши, що путін більше схожий на собаку, ніж собака на путіна. Вони нагадали про роман російського письменника Михайла Булгакова "Собаче серце".

путин

Популярний ірландський ведучий коміксів Грем Нортон написав у Твіттері, коли собака вперше стала популярною, сказавши: "Ну і ну! Цікаво, чи кусає вона геїв?"

Це було пов'язано із законом проти геїв, ухваленим у червні 2013 року. Прихильники сформульованого закону заявили, що він спрямований на захист суспільства, оголошуючи злочином "пропаганду" гомосексуалізму серед неповнолітніх.

Нагадаємо, що суд у Гаазі видав ордер на арешт путіна: перші подробиці.

Раніше ми повідомляли, що генерали путіна відправили військових на штурм українців із лопатами: "Для рукопашного бою".