Синоптикиня Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у середу 22 березня. За її словами 22-го березня протягом дня температура повітря очікується +10+16 градусів.

Згідно з прогнозом, опублікованим на особистій сторінці Наталки Діденко в соцмережі Фейсбук, у центральних областях, на півночі України, на Одещині можливі невеликі дощі. Водночас у західних областях - без істотних опадів.

"На сході та на більшості території півдня буде сухо та навіть сонячно. Вітер зараз не рвучкий, лагідний, що навесні буває не аж так часто, насолоджуйтесь. Напрямок - північно-західний та північний.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

Стосовно погоди у столиці, то у Києві у середу можливий невеликий дощ, проте також і прояснення будуть. Тобто, нічого серйозного та затяжного, пояснює синоптикиня. Вона прогнозує, що денна температура повітря коливатиметься в межах +12 градусів.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"У Всесвітній день метеоролога, 23-го березня, буде ще тепліше, це ж ясно, для себе постараємося)) до +16 +17 градусів!! Дощ, сонце, навіть заморозки, вода, тумани, вітер, серпанки - навесні ми все любимо. Головне, як любимо й чекаємо - щоб так і берегли. Повітря, довкілля та воду.", - йдеться у повідомленні. Наталка Діденко

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати