Ректор КНУ імені Тараса Шевченка Бугров повісив свій портрет: гроші на "галерею" давали з країни-аресора та компаніі Медведчука

Володимир Бугров, скріншот: YouTube

В Україні триває повномасштабна війна, яку розпочала російська федерація, здійснивши безпрецедентне вторгнення на території сусідньої країни рік тому. Однак в одному з основних вишів країни, за благодійні внески з країни-агресора, та з компаній кума путіна Медведчука, облаштовують галереї. У мережі оприлюднили фото та відео галереї з "золотими" табличками, та зазначенням "благодійників". Одним з перших повісили портрет ректора Володимира Бугрова. Зазначається, що у розпал повномасштабного вторгнення рф на територію України в Червоному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка ректор Бугров повісив власний портрет.

Чималий довісок до пенсії: українцям розповіли, хто з березні буде отримувати плюс 570 грн

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Пенсіонерка. Фото: YouTube

У березні в Україні попри війну збільшать виплати пенсіонерам. Індексація пенсій це єдиний інструмент, завдяки якому можна вирівняти виплати до збільшених заробітних плат та здорожчання продуктів. Дарина Марчак, перша заступниця Міністра соціальної політики України, в ефірі Національного Телемарафону розповіла про індексацію пенсій для українців. Українські пенсіонери старше 70 років будуть отримувати щомісячні виплати компенсації приблизно в 300-570 грн, у разі, якщо пенсії, які вони отримають менш як 10 340 грн.

Велетенські штрафи: українців попередили за яке порушення треба буде викласти немалу суму

Гроші. Фото: Youtube

Напередодні весняно-польових робіт багато українців збирають пожухле листя та траву, то не задумуючись про шкоду довкіллю спалюють їх. У Державній екологічній інспекції попередили, скільки загрожує штраф за спалення сухого листя, сміття та інших рослин. За законом штраф за спаленне сухе листя, траву, та сміття передбачено у розмірі від 3 060 до 6 120 грн. Якщо закон порушить посадовець, йому прийдеться заплатити — 15-21 тис. грн. Однак цифри можуть збільшитися, якщо пожежа переходить на великі території (поле, луг, пасовища) або на території природно-заповідного фонду.

Олена Кравець вперше розкрила справжню причину, чому пішла з "Квартал 95": "Сподіваюся, вони не ображені"

Олена Кравець. Фото: Instagram

Відома українська артистка Олена Кравець вже більше року не знімається у нових випусках "Квартал 95", хоча її колеги продовжують працювати та активно виступають на концертах на підтримку країни. Як виявилося, неспроста зірка "зникла з радарів". В інтерв'ю шоу "ЖВЛ" Олена Кравець вирішила зізнатися, чому взяла паузу в кар'єрі і пішла з "Квартал 95", якому присвятила 25 років свого життя. За рік війни артистка пережила трансформацію і зрозуміла, що хоче підкорити нові кар'єрні сходи у ролі ведучої власного шоу "Тихий вечір з Оленою Кравець". До неї в гості приходять відомі особи та відверто діляться історіям із життя.

Газ коштуватиме копійки? Українців попередили про зниження цін на блакитне паливо

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

В Україні тарифи на газ для населення знаходяться в стабільному стані, через мораторій на підвищення деяких комунальних тарифів протягом воєнного стану та ще пів року після нього. Проте йдуть дебати, чи слід знімати обмеження на тарифи, та якими будуть ціни після закінчення опалювального періоду. Громадян запевняють, що найближчими місяцями світові ціни на газ будуть падати, що позначиться і на нас. Зазначається, що до кінця опалювального періоду ситуація продовжить знаходитися на попередньому рівні.