Мережа супермаркетів АТБ розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook важливе повідомлення для своїх клієнтів.

У прес-службі попередили українців про можливі шахрайські акції, які поширюються в соціальних мережах та різних месенджерах. Шахраї заманюють різними акціями, які включають і грошові подарунки, і сертифікати для придбання товарів у мережі АТБ.

Супермаркет, молочка: фото Знай.ua

Аферисти зазвичай використовують російську мову, тоді як АТБ розміщує інформацію українською. Зокрема серед новин, які шахраї викладають у мережі, є повідомлення про подарунки до 8 березня, з можливістю виграти 5000 гривень. Тим не менш, клієнти повинні бути обачними та не повідомляти шахраям свої особисті дані та не витрачати гроші на ці акції.

Шахрайство, фото: Facebook (АТБ)

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

АТБ зазначає, що актуальну інформацію про проведення акцій та розіграшів можна знайти лише на офіційному сайті та офіційних сторінках у соціальних мережах. Тому українцям слід бути уважними та не вірити повідомленням про акції, не підтверджені офіційною інформацією.

Нагадаємо, українець звинуватив "Нову пошту" у видачі посилки на півмільйона не тому клієнту: "Плювати на ваші ж правила?"

Як повідомляв "Знай.uа", "Банк плює в обличчя...": клієнти Monobank залишаються віч-на-віч з боргами, у людей немає жодних прав

Знай.ua писав, "Украли гроші": термінал ПриватБанку залишив українця без копійки за душею