Зустріч радника глави Офісу президента Михайла Подоляка із Instagram-блогерами спровокувала великий скандал серед українців. Зокрема, те, що колишня ескортниця Ксюша Манекен "отримала нагороду" від ГУР. Розлючені користувачі мережі сміливо висловилися про дівчину, а також не впустили з уваги її колегу Сашу Бо.

Саша Бо регулярно транслює свій розкішний спосіб життя в Instagram, чим обурює українців, які втратили все. Наприклад, у жовтні 2022 року дівчина хвалилася новою квартирою за 120 тисяч доларів.

Саша Бо, фото: Instagram

Блогерка на зустрічі задоволено заявила, що її "роботу на інформаційному фронті" помічають, а українці вирішили проаналізувати, як дівчина "тримає оборону". Минулого місяця вона насолоджувалась відпочинком біля океану і явно не переймалася проблемами земляків.

Саша Бо, Instagram

Популярні новини зараз

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Показати ще

Користувачка Twitter також звернула увагу на те, що Саша Бо виставляла на аукціон сережки від Louis Vuitton, щоб допомогти військовому після травм. Тільки ось прикраса була з ворожою символікою – "V".

Саша Бо, Instagram

Сашу Бо всіляко висміяли у коментарях, а дехто навіть перейшов на жорстку критику.

За словами українців, блогерка намагається розкрутитись на тлі трагічних подій, а до війни вона спокійно працювала з росіянами. Також багато хто заявляє, що на почесні нагороди заслуговують справжні герої, а не блогери.

"Вона з віком деградує і тупіє. Чого тільки варті її збори грошей з підписників і вся кугутня, шо вона транслює, ще й хайп на війні. Дивлюсь на неї і дуже шкода шо в нас немає культури відміни, бо так зашкваритись то тре вміти", "Довбане шапіто ВП роздає ордени інфоциганам і хвойдам", - пишуть українці.

Коментарі - twitter.com/korabelnasosna

Коментарі - twitter.com/korabelnasosna

Коментарі - twitter.com/korabelnasosna

Нагадаємо, Саша Бо розклала соковиті форми на райському курорті, але фанати помітили недобре

Як повідомляв Знай.ua, гаряча матуся Саша Бо змусила українок смикатися від заздрості, ось це форми