Попри те, що Україна бореться з ворогом на фронті, де гине цвіт нації, в українські міста летять ракети, які руйнують будинки, інфраструктуру та збирають життя, в Комітеті Ради з нацбезпеки знаходиться депутати, ліпші друзі зрадників України.

У Верховній Раді подали проєкт законопроєкту, згідно з яким можна буде відкликати депутатів, які відмовилися отримувати у встановленому порядку допуск до державної таємниці. Йдеться про Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки та представників депутатської групи "Платформа за життя та мир", зокрема, Сергія Льовочкіна, який раніше був одним з лідерів колишньої ОПЗЖ.

Батальон "Монако". Фото: Youtube

Наразі Льовочкін, який всіма силами опирався залишити Комітет з нацбезпеки попросив голову Верховної Ради узгодити його переведення до комітету молоді та спорту.

Нагадаємо, що Льовочкін був одним з тих біженців за кордон, які потрапили у списки "Батальйону Монако".

Популярні новини зараз

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Мар'яна Безугла зареєструвала постанову про внесення змін до переліку та кількості складу комітетів, де запропонувала виключити Льовочкіна зі складу комітету національної безпеки та оборони.

Нардеп Льовочкін. Фото: Youtube

За словами інших депутатів з Комітету, Льовочкін за час формування ВР і на момент війни доступу до державної таємниці не отримував, на засіданнях комітету до війни він був присутній, коли почалася війна — був присутній в онлайн-режимі.

Нагадаємо, що секретар Ради нацбезпеки Олексій Данілов заявляв, що депутати ОПЗЖ повинні відмовитися від мандатів та залишити Верховну Раду.

Нагадаємо, ми писали, що рот Іллі Киви у москві готують до тюремних оральних послуг: "Викинули з елітної клініки".

Як повідомляв "Знай.ua" Василь Ломаченко, який підтримав УПЦ, виїхав з України і передав "привіт": "Дуже важливо".

Також "Знай.ua" інформував, Софія Ротару послала росіян за російським кораблем, не погодилася навіть за 100 тисяч євро: "Не в настрої".