У багатьох народах поширені забобони про шкідливий вплив погляду деяких людей або за деяких обставин. Вважається, що від пристріту можуть страждати люди і тварини, від нього засихають дерева або осягає невдача.

Згідно з повір'ями, пристріт має подібність до псування, але відрізняється від неї тим, що завдається неусвідомлено. Але, все ж таки потрібно знати, як знімати з себе чи рідних пристрітів, адже він може залучити лихо у ваше життя.

Щоб зняти пристріт з себе, потрібно взяти лівий нижній кінець сорочки і внутрішньою стороною обтирати обличчя проти годинникової стрілки. Так потрібно робити 3 рази, після кожного спльовувати через ліве плече.

Очі, фото Pxhere

Якщо ви хочете зняти пристріт з іншого, то його потрібно цілувати в перенісся, але не просто цілувати, а ротом витягувати негатив. Після цього спльовувати через ліве плече. Робити так потрібно 3 рази. Такий метод найчастіше використовують для дітей, коли після спілкування з певними людьми вони стають неспокійними.

Популярні новини зараз

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також пристріт можна зняти набравши в чашку воду, в цій чашці миють всі ложки і виделки, що є в будинку (чисті природно), потім по 3 рази сполоснути 3 ручки від дверей (зачерпувати воду другою рукою і саму чашу тримати під ручкою щоб вода назад стікала) потім вмити цією водою згладженого також 3 рази і вилити воду за вхідні двері. Що цікаво дорослій людині не можна витиратися після цього, а от дитину можна витерти виворітною стороною материнської сорочки.

Порча, скріншот: YouTube

Нагадаємо про сильне замовляння на багатство: цілителька Марія Федоровська розкрила секрет великих грошей у будинку.

Раніше ми повідомляли про замовляння на шпильку для захисту від пристріту: бабусин метод боротьби з недоброзичливцями.