Є один член британської королівської родини, який вболівав би за "Орлов" на Суперкубку 2023 12 лютого.

Принцесу Діану кілька разів фотографували в університетській куртці Philadelphia Eagles, але багато королівських шанувальників не знають про її зв'язок з командою Пенсільванії.

Принцеса Діана. Фото: Marine Clair
Принцеса Діана. Фото: Marine Clair

CBS Philadelphia поділилася маловідомою історією у нещодавній трансляції перед Суперкубком, де онука колишнього власника Eagles Леонарда Тоуза розповіла, як Діана отримала знаменитий верхній одяг.

"Вона не обов'язково була фанаткою "Іглз", але їй подобалися кольори "Філадельфія Іглз"" , - сказала Марні Шнайдер в ефірі.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Далі Шнайдер пояснила, що куртка опинилася в шафі Діани в результаті зв'язку, що мав місце на похороні Грейс Келлі у 1982 році.

Грейс Келлі, фото harpersbazaar

Статистик команди в той час, Джекі Едельштейн, був другом сім'ї Келлі і був присутнім на похороні уродженки Філадельфії, де він говорив з принцесою Уельською - пізніше розповів Philadelphia Inquirer, що королівська родина запитала про його роботу та квіти команди.

Коли він сказав, що вони сріблясті та зелені, Діана відповіла: "Це мої улюблені кольори" , за словами Едельштейна.

Принцеса Діана у відомій куртці, фото: Майкл Фреско/Evening Standard/Shutterstock

Після того, як йому спала на думку ідея відправити їй мерч Eagles, Шнайдер сказала, що втрутився його дідусь.

"[Едельштейн] сказав: "Я хочу відправити їй кілька футболок", а мій дідусь сказав: "Вона принцеса! Ти не можеш посилати їй лише футболки. Ми маємо зробити щось особливе для цієї жінки”.

У результаті вони відправили принцесі Діані подарункову коробку з безліччю речей, включаючи знамениту куртку з вишитим логотипом Eagles на спині та футбольним шоломом на рукаві.

Коли її запитали про реакцію її дідуся, коли принцеса справді носила цей стиль, Шнайдер сказала: "Я думаю, що він, ймовірно, був здивований, як і багато людей".

Діане, мабуть, дуже сподобався подарунок, оскільки вона носила куртку всюди, від школи до тематичного парку Alton Towers в Англії зі своїми синами, принцами Вільямом та принцами Гаррі.

Принцеса Діана, скріншот: Instagram

Нагадаємо, про останню годину життя принцеси Діани: весь світ дізнався про подробиці про дружину короля Чарльза III.