Про складання Абрамовичем депутатського мандата повідомив глава фракції "Сили людей" у Верховній Раді Давід Арахамія та виразив глибоке співчуття Данило Гетьманцев.

Дифірамби, якими оспівали такий надважливий крок Ігоря Абрамовича Арахамія та Гетьманцев, та й саму подію складання мандата прокоментував Ігор Черняк, депутат Харківської міськради та представник Харківського антикорупційного центру.

Заступник командира батальону "Монако" сил екстериторіальної оборони, повний кавалер почесних грамот Виконавчого комітету Харківської міської ради, Ігор Абрамович вимушений скласти депутатський мандат. Непоправна втрата для всього українського парламентаризму. — розповів Черняк свій допис.

Він зазначив, що під загрозою зриву не лише виконання поставок за договором з Louis Vuitton - Moet Hennesy, а й одержання сучасного екіпірування з нових колекцій від будинків моди Gucci та Chanel.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

За словами Черняка, Абрамович стійко витримав декілька років перебування в одній фракції з мєдвєдчуком, ківою, рабіновічєм та все ще Героєм України Юрієм Бойко. А буквально за лічені дні до повномасштабного вторгнення, пан Ігор вже залишив територію України і відразу ж став до лав сил екстериторіальної оборони.

"Свята справа захисту мешканців Сен-Жан-Кап-Ферра вартує і не такої жертовності", - саркастично пише харківський депутат. Він підкреслив, що Абрамович від усього відмовився лише заради "служіння обороні Лазурного узбережжя… заради того, щоб і далі бути поруч зі своїми справжніми побратимами".

Очільник податкового комітету ВР Данило Гетьманцев, коментуючи рішення Абрамовича скласти мандат, пише:

Хочу подякувати за роботу в комітеті та у ВР народному депутату України, патріоту нашої держави Ігорю Абрамовичу...Розумію, що рішення про складання повноважень було для нього дуже важким. Для нашого комітету це велика втрата. Однак, впевнений, Ігор залишається в строю, який ми тримаємо всі разом і зробить ще дуже багато для нашої спільної перемоги над ворогом!

Повідомляється, що депутати підтримали складання мандату Абрамовича.

Нагадаємо, ми писали, що депутат ОПЗЖ працював на розвідку Росії, поки в країні вбивають його співгромадян.

Як повідомляв "Знай.ua", хто донатить на ЗСУ, а хто скуповує авто: нардепи придбали автівок на $1,3 млн мінімум від 24 лютого.

Також "Знай.ua" інформував, скільки нардепів пішло на фронт: дітей парламентарів взагалі не знайти в окопах.