Ціни на газ від постачальників на лютий: який тариф пропонують українцям

Нафтогаз охоплює найбільшу частину споживачів в Україні, це 98% користувачів, ціна для них залишається постійною, ще дев'ять підприємств, які постачають газ побутовим споживачам, оприлюднили ціни на газ на лютий. У лютому 2023 року ціна на газ для споживачів коливатиметься від 7,7 грн. за куб. до 9,99 грн. за метр кубічний спожитого блакитного палива.

Бригада газовиків, скрін: YouTube

Красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві"

Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила українців ефектним чином у стильному вечірньому вбранні.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Акторка позує у стильній вечірній сукні з відкритими плечима і стриманою, але притягує погляди зоною декольте.

Марта Адамчук. Фото: Instagram

Російські відморозки у школі цькують із хлопця з Донецька, якому відірвало ноги

У пропагандистських пабликах розповсюджують відео, на якому кілька хлопців знущаються з однолітка з Донецька, якому ампутували обидві ноги.

Хлопці підходять з камерою до дитини, у якої замість ніг два залізні культи і починають булити її. Вони штовхають ногами в протези і насміхаються. Хлопець намагається спокійно реагувати на випади однолітків, сидить із телефоном, стиснувшись та приготувавшись до чергової порції знущань.

Булінг школяра. Фото: кадр з відео

Борги за електроенергію: чи відріжуть подачу електрики, як розраховуватимуться українці з неплатежами

Через війну, яку розпочала росія в Україні, багато громадян втратили роботу чи виїхали зі своїх будинків. Внаслідок цього несвоєчасна оплата за послуги електропостачання призвела до заборгованості. Однак поки що хвилюватися про борги не доводиться, адже йдеться, щоб відвоювати окуповані території і взагалі залишитися державою після нападу агресора. Генеральний директор Yasno Сергій Коваленко розповів, що штрафи та пені поки не нараховуються.

Українці без світла, фото: Unian

Юрій Великий із "Кварталу 95" став Зеленським і "посварив" його з дружиною: "Сніданки ніхто не готує"

Юрій Великий, пародист, який прославився тим, що пародував Зеленського, з "Кварталу 95" дуже часто радує новими порціями гумору.

На його рахунку дуже багато образів. Однак найголовніше – це, звичайно ж, зображення Президента України. Про це йому в інтерв'ю нагадала Наталія Мосейчук. Вона поцікавилася, чи Юрій робитиме пародію на сцени відносин між Володимиром та Оленою Зеленською.

Юрий Великий, скріншот: Youtube