Виписали штраф та залишили без прав на пів року: українським водіям розповіли про незаконне покарання копів, запам'ятайте це

Наші читачі, які на постійній основі водять авто, знають, що якщо поліцейські зупинили на дорозі та "причепилися" до тріщини на лобовому склі – буде штраф. В основні наводять статтю із кодексу про адміністративні порушення, нібито це технічна несправність у транспортному засобі.

Салон автомобіля, скріншот: YouTube

Майже до 100 гривень за пачку: любителів подиміти "порадували" новим повішенням цін на цигарки

З початку 2023 року в Україні на 20% збільшився акциз на цигарки і, як наслідок, любителям піднімати доведеться викладати ще більше грошей. Поки що подорожчання не відчувається, але ближче до березня цінники злетять.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Прилавок з цигарками. Фото: кадр з відео

День Антоніни 30 січня: залучіть гроші у свій будинок, але не надумайте грати в сніжки і готувати сочевицю, заборони свята

Сьогодні відзначають народне свято, яке прийнято називати Антоном Презимником або Антоніни Половини. Так його назвали з двох причин: по-перше, у православному календарі вшановують Антонія Великого, а по-друге, вважалося, що половина зими вже позаду і тепер можна навіть почути відлуння весни.

Українці. Фото: скрін youtube

На скільки виросте зарплата українців у 2023 році: стали відомі плани роботодавців

Є хороші новини – більша частина роботодавців планує підвищити своїм співробітникам зарплату на 5-30% у 2023 році. Згідно з даними опитування robota.ua, усі українські роботодавці планують плідно нарощувати команди у 2023 році.

Робота за комп'ютером. Фото: Youtube

Гороскоп на тиждень з 30 січня по 5 лютого для всіх знаків Зодіаку: Овни в авралі, Раки розчаруються і проблеми Козерогів

Вже з четверга під впливом Голодного Місяця, що наближається, емоційний стан людей змінюватиметься. Може проявлятися зарозумілість. Це не надто допомагає у стосунках та кар'єрі. І краще б у почуття зарозумілості зараз не йти на поводі.

Гороскоп. Фото: Youtube