Стало відомо про те, що в Україні вже 75% теплової генерації потребує повного відновлення після практично чотирьох місяців регулярних російських атак. Тобто потрібно ще дуже багато часу для повного відновлення.

Про це повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

Тобто зараз всі сили співробітників будуть спрямовані на те, щоб спробувати відновити це хоча б частково, адже найімовірніше російські бомбардування нашої інфраструктури будуть продовжуватися.

ДТЕК представили новий цифровий продукт

Потрібно відновлювати близько 7,5 гігаватт встановленої потужності теплової генерації. Це майже 75% від усієї теплової генерації в країні. Це великі руйнування, які потрібно якнайшвидше повертати в мережу. Дмитро Сахарук

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У четвер, 26 січня, вони знову зробили масовану ракетну атаку, а за кілька годин до цього тероризували нас іранськими безпілотниками-камікадзе, через що на Одещині виникла дуже складна ситуація зі світлом.

Відключення світла, фото: Знай.ua

Тепер знадобиться кілька днів на те, щоби все хоча б стабілізувати, не кажучи вже про повне відновлення, що в нинішніх реаліях неможливо.

Зараз енергетики займатимуться розбором завалів. Подивляться, що відбувалося, і ремонтуватимуть. Ремонтувати для того, щоб повернути якнайшвидше світло до будинків українців. Роботи багато. Дмитро Сахарук

Сподіваємося, що найближчими місяцями вдасться повернути українцям більше світла, а також тепла. На повне відновлення може піти кілька років.

Нагадаємо, що до 5% вартості авто: українським водіям показали новий податок, потрібно заплатити в першу чергу

Раніше повідомлялося, що повістка на двері та заклик резерву: як в Україні проходить нова хвиля мобілізації

Також, українці з картами "Ощадбанку" клопотали прострочення по комуналці, немає сил терпіти