Часом у холодильнику може з'явитися неприємний запах, позбутися якого не завжди допоможе навіть дорогі спеціальні засоби. Втім, є натуральні засоби, які можуть допомогти повернути свіжість у холодильник. Про це розповідає видання Express.

Зіпсовані продукти можуть "нагородити" холодильник, м'яко кажучи, неприємними ароматами. Від них можна спробувати позбутися за допомогою спеціальних засобів для чищення, але не виключено, що аромати продовжать наповнювати кухню при кожному відкритті холодильника. "Винищити" запахи можна за допомогою натуральних засобів.

Продукти у холодильнику. Фото: скрін youtube

Кава чи лимон

Насамперед потрібно викинути з холодильника зіпсовані продукти і помити його. Якщо усунути запах не вдалося, слід скористатися лайфхаком з меленою кавою або лимоном. Працює так: насипаємо в неглибоку чашку кави, ставимо в холодильник і залишаємо на 3 дні. Воно діє як абсорбент і не залишає неприємним запахам жодного шансу. Аналогічно використовують і лимонний сік.

Продукти в холодильнику, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Харчова сода

Засіб на всі випадки життя і з неприємними запахами впорається також на "ура". В першу чергу рекомендується вимити холодильник содовим розчином, ретельно протерши всі полички, грати та дверцята. Для приготування розчину можна взяти 1,5 літра води та 2 столові ложки соди. Є й другий варіант використання соди: відкриту пачку залишити в холодильнику на 72 години та більше. Дія буде така сама, як і з кавою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, негайно робимо ревізію: терміни та умови зберігання побутової хімії – коли викинути, щоб не нашкодити здоров'ю.

Також наш портал інформував, водіям розповіли, чому двері автомобіля починають голосно грюкати: кілька лайфхаків, щоби виправити ситуацію.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, щоб не зіпсувалася, а довго прослужила: яку косметику можна і категорично заборонено зберігати в холодильнику.