У той час, поки колишній народний депутат Костянтин Жеваго в очікуванні екстрадиції з Франції в Україну, його донька і дружина вирушили на показ мод Schiaparelli. Все не просто так, адже в Парижі в цей час тривав Тиждень мод. У мережі є фото, які доводять той факт, що Софія та Аліна Жеваго дивилися на моделей просто біля подіуму на першому ряду.

Про це стало відомо завдяки публікації одного з українських журналістів у мережі Telegram.

Софія та Аліна Жеваго, скріншот: Instagram

У мережі вже жартують, що донька Софія та дружина Аліна Жеваго дивилися на Ірину Шейк та Наомі Кемпбелл у першому ряду. Є обурення, що Україні потрібні інші леопарди. Адже по подіуму моделі ходили, як це не дивно, у шкурах диких тварин. На превеликий подив зоозахисників, у залі люди посміхалися та аплодували.

Софія та Аліна Жеваго, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показати ще

Також українські журналісти, які посилаються на свої джерела у бізнес-колах, сам Костянтин Жеваго також перебуває у французькій столиці.

Софія та Аліна Жеваго, скріншот: Instagram

На подіум вийшла росіянка Ірина Шейк, як модель. Сам показ ознаменувався скандалом через використання муляжів голів диких тварин в образах. За словами креативного директора Schiaparelli Даніель Розбері, це посилання до "Божественної комедії" Данте Аліг'єрі, де леопард, лев та вовк уособлюють найбільші вади людини – хіть, гордість та жадібність.

Варто нагадати нашим читачам той факт, що ще 27 грудня у Куршавелі на запит ДБР України Костянтина Жеваго затримали. Його підозрюють у розтраті понад 113 мільйонів доларів США. Ще відомо, що його у 2022 році включили до списку 20 найбагатших українців за версією журналу Forbes. Статки Жеваго оцінюються в 1,4 млрд доларів США.

Нагадаємо, екс-невістка Ющенка Ліза розважилася в Куршевелі зі співачкою на столі.

Раніше повідомлялося, крім ухилення від сплати податків Жеваго підозрюють ще й у роботі на Росію.

Також, позивачем проти Жеваго у суперечці за Полтавський ГЗК виявився українець, а не росіянин.