Під час хвороби останнє, про що хочеться думати — це їжа. Втім, правильно підібрана їжа насичує організм енергією і допомагає швидше перемогти недугу. Про це пише healthline.

Так, фахівці виділяють чотири продукти, які можуть допомогти швидше стати на ноги та перемогти хворобу. Тому дуже важливо змушувати себе хоч трохи їсти, навіть якщо самопочуття не схиляє до цього.

Хвороба. Фото: скрін youtube

Часник

Дослідження довели, що добавки з екстрактом витриманого часнику здатні зміцнити імунітет і організм зможе набагато легше переносити грип чи застуду.

Часник. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Курячий суп

Справжня криниця мінералів, вітамінів, білка і калорій, яких потребує організм під час боротьби із захворюванням. Також тепла рідина – справжній порятунок від закладеності.

Банани, скріншот з відео

Банани

Очевидний плюс – вони м'які і під час хвороби їх легко їсти. Також фрукт містить у собі багато поживних речовин та вуглеводів, які необхідні організму для боротьби з недугою.

Імбир

Допоможе полегшити один із найнеприємніших симптомів — нудоту та блювання. Рекомендується зробити чай, попередньо натерши голівку очищеного імбиру та залити окропом. Все це витримати від 10 до 20 хвилин, а потім процідити та додати мед, лимон.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від синдрому "неспокійних ніг" до безсоння: фахівці назвали найнепередбачуваніші ознаки дефіциту заліза в організмі.

Також наш портал інформував, що потрібно їсти, щоб отримувати гормони щастя: список нехитрих продуктів, щоб життя стало на радість.

Крім того, ми писали, якщо взимку волосся випадає зі швидкістю світла, а нігті - ламаються, наче крейда: засіб, який вирішить проблеми.