Українка розповіла, як через дивний збій з її картки ПриватБанку зникли гроші. Подробиці вона поділилася в скарзі, яку розмістила на порталі Мінфін.

Клієнтка розповіла, що їй прийшов переказ на карту та гроші були успішно зараховані, але раптово вся сума "випарувалася".

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Склалася така ситуація, що мені перерахували кошти з польського банку на приват. Вони зайшли до мене на картку і раптово зникли, в історії написано, що вони зайшли, і було відразу переказ назад, я нічого не відсилала назад", - розповіла жінка.

Клієнтка звернулася до ПриватБанку, де їй пояснили, що стався збій і кошти повернули відправнику. Втім, як зазначила жінка, кошти відправник так і не отримав, і склалося враження, що грошей можна не чекати назад.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Я зателефонувала на гарячу лінію, мені сказали що був збій, типу зачекайте 3 робочі дні і кошти повернуться відправнику, 3 дні минуло, я дзвоню на гарячу лінію, на що мені відповідають, що написано у них, що переклад був з айбоксу, і там був збій, у нас написано, що кошти повернулися відправнику. Я кажу, що нічого не поверталося на карту відправника. Я так зрозуміла, що кошти просто вони зникли, і приватбанк нічим допомогти не може", - обурилася клієнтка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Все пішло на дно...": українці з картками "ПриватБанку" тонуть у кредитах, сліз більше не лишилося.

Також наш портал інформував, чи інвестувати в українські банки: відсоткові ставки у гривні зросли, скільки можна заробити на депозитах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Хочеш грошей? Давай шоколадку": пенсіонерам у "Ощадбанку" влаштували аукціон, українці просять зупинити свавілля.