Молитва - сильне звернення до Господа та інших святих; піднесення розуму та серця, виражене у теплих і важливих словах, читання яких можливе всюди.

Будь це відокремленим домашнім куточком чи церквою, де можна поставити свічку. Молитов буває кілька - прохачі, покаяні, подяки, коли люди просять у Бога допомоги, прощення після поганої справи або дякують, отримавши спочатку просимо.

Церква, фото: вільне джерело

Зараз ми поговоримо про сильне звернення преподобного Амвросія Оптинського, щоб поговорити про дітей з Господом – важливо для всіх батьків. У цій молитві дорослі просять, щоб їхні діти пізнали правду Бога, його волю.

***

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Господи, Ти Один все знаєш, все можеш і хочеш, щоб усі врятувалися і прийшли до розуміння істини. Зрозумій дітей моїх (імена) пізнанням істини Твоєї і волі Твоєї святої, зміцни їх у виконанні заповідей Твоїх, і мене грішного (грішну), помилуй. Амінь

***

Церква, фото: скріншот з відео

Амвросій Оптинський - священнослужитель, прославлений у лику святих 6 червня 1988 року, і навіть прообраз старця Зосими у романі відомого російського письменника Федора Достоєвського - " Брати Карамазови " .

Нагадаємо про молитви за здоров'я мами до Ісуса та Миколи Чудотворця: сильні слова, які допоможуть пройти всі негаразди.

Раніше ми повідомляли, як попросити грошей у Всевишнього – три дієві молитви на достаток.

Також стало відомо, чому варто регулярно читати "Отче наш"? Ви не знали цього про найвідомішу молитву.