З курячого м'яса можна приготувати безліч смаколиків, які прийдуться до смаку усій родині та гостям, але сьогодні ми поділимось швидким рецептом запеченої курки з картоплею на вершках у духовці.
Рецепт цієї курки не з дешевих, але не замінюйте продукти, та насолодіться справжнім смаком цієї неперевершеної страви. Ми впевнені, така страва буде до снаги будь-якому гурману, а гості чекатимуть на нове запрошення, аби скуштувати таку смакоту ще не раз.
Інгредієнти:
- 700 гр курки
- 1 кг картоплі
- 150 мл вершків
- 100 гр сиру
- 1 цибулина
- 2 зуб.часнику
- сіль, спеції (брала каррі і суміш "до курки").
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Маринуємо шматочки курки в приправах, солі, цибулі та часнику, які подрібнюємо. Поливаємо все вершками. У такому соусі курочка повинна полежати хвилин 15-20, щоб всотати всі соки з приправ. Додаємо нарізану дольками картоплю зверху. Накриваємо страву фольгою та запікаємо при 180 гр 45 хв (готовність перевіряйте виделкою!).
Знімаємо фольгу, посипаємо сиром і відправляємо ще на 10-12 хв.
ДО картоплі можна також додавати гриби або замінити ними картоплю, при бажанні уникнути високо крохмалистих продуктів.
Нагадаємо, ми писали, що італійці не пробачать: чому не можна ламати чи різати спагеті перед приготуванням.
Як повідомляв "Знай.ua" маринована фіолетова капуста за швидким рецептом від Ярославського з "МастерШеф": нікого не залишить байдужим.
Також "Знай.ua" інформував, як приготувати ніжний кокосовий десерт без випікання: райська насолода за 20 хвилин.