Є кілька знаків Зодіаку, яким зірки подарували талант переконувати, особливо піддаються їхнім маніпуляціям ці два знаки - Лев і Риби. У всій зодіакальній палітрі Лев та Риби – це ті люди, які просто на слово вірять іншим. Про таких людей найчастіше говорять "легковірні".

Це не мінус для цих знаків, швидше за все, це навіть їхня сильна сторона. Леви і Риби вміють слухати, не їхнє лихо, що деякі особи можуть говорити неправду. Однак, якщо літні та весняні знаки запідозрять щось погане, тоді "брехунчикам" доведеться несолодко.

Давайте дізнаємося про особливості характеру цих двох знаків Зодіаку, які ми помітили у відомого астролога на блозі в YouTube.

Знак Зодіаку Риби, ілюстрація: astrozodiac.net

Риби

Риби розпізнають не лише свої почуття, але й з великою емпатією просто бачать, що відбувається з іншими. Часто це заважає їхній логіці.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Ці люди охоче відкриють свої гаманці для якоїсь непримітної організації з дивною адресою електронної пошти, яка стверджує, що годує бездомних, або для того невідомого відправника, який намагається зібрати гроші для місіонерської поїздки до Африки. Якщо Риби відчують, що хтось страждає, вони захочуть зробити все можливе, аби покращити ситуацію.

знак Зодіаку Лев

Лев

Є думка, що Леви дуже різкі та наполегливі у житті. Це стосується також довіри до знайомих. Представники цього вогняного знаку живуть заради гарного компліменту, тому вони можуть бути зачаровані балакучою продавщицею в ТРЦ, яка продає новий засіб для обличчя, що імовірно зменшує зморшки від сміху за одну ніч.

Схвальний ківок у бік їхньої нової куртки або ледь вловима похвала за їхню приголомшливу зачіску, і Лев – ваш. Поки що вони чують те, що хочуть почути.

Нагадаємо, всього 4 знаки Зодіаку стануть найщасливішими в 2023 році: у Терезів все почнеться вже ранньою весною.

Раніше повідомлялося, що відпочинок і зарядка: психологи підказали 4 способи, як відновити власні енергоресурси.

Також, ані карбованця у кишені: три чоловічі імені, приречені зробити своїх володарів голодранцем.