Українці нерідко звертаються за допомогою до Бога, щоб вирішити свої негаразди, попросити здоров'я та інших благ.

Різдво Христове та Святвечір - це особливі свята, які не лише збирають усю сім'ю разом за одним столом і віщують початок чогось доброго, а й дають можливість найзаповітнішим бажанням здійснитися. Всім відомо, що молитись треба з чистою душею. Дуже важливо, щоб людина, яка приступає до цього потаємного моменту, вигнала з серця образи, роздратування та гіркоту. Також головне вірити та щиро просити, не злословити та не бажати поганого.

Цю молитву треба читати на Святвечір 6 січня, напередодні Різдва.

Молитва за дітей, кадр з відео

"Всемогутній Боже, Отче наш небесний, дякуємо Тобі за невимовний дар благодаті, який Ти дав цілому людству в народженні Немовляти Христа у Віфлеємі понад 2000 років тому. Його проголосив Твій ангел тієї святої ночі, яку ми зараз згадуємо.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

Нехай незбагненна таємниця втілення Твого Єдинородного Сина – Слова, яке відбулося Тілом, – зігріє наші серця і душі і наповнить їх втіхою та пристрасним бажанням, подібно до пастухів у полі, поспішати до Його віфліємських ясел і служити Йому.

Допоможи нам в істині і дусі щирого каяття радіти в день Різдва нашого Спасителя, щоб ми в щирій і живій вірі могли приєднатися до пісні хвали ангелів, радості пастухів та здивування мудреців зі Сходу.

Нехай цієї святої ночі Христос знову народиться в наших душах, щоб правда, любов і викуплення, які Він приніс нам, відтепер і навіки залишалися в нашому житті та наших серцях.

Дай, Господи, щоб ми, подібно до Діви Марії, все, що пов'язане з Немовлям Ісусом, зберігали це у своїх серцях і розважали над ним.

Тепер, коли Ти зробив нас причетними до слави Твого Сина тут, на землі, дай нам Твоєї благодаті розділити Його славу на небесах. Бо Він живе і царює з Тобою, Отче, і зі Святим Духом – нині й на віки віків. Амінь"

Різдво святого Миколая Чудотворця, фото: Facebook

Нагадаємо, що митрополит ПЦУ розповів, чи можна святкувати різдво і 25 грудня та 7 січня: "Зайвої молитви не буває".

Раніше ми повідомляли про молитви за здоров'я мами до Ісуса та Миколи Чудотворця: сильні слова, які допоможуть пройти всі негаразди.