Набагато приємніше на душі, коли знаєш, що він принесе тобі щастя та успіх. Фахівці зі східної астрології розповіли, для кого рік Чорного Кролика буде дуже вдалим. Експерти назвали знаки китайського гороскопа, представники яких у рік Чорного Кролика відчують себе господарями власної долі та здійснять усі свої мрії.

Щасливі знаки 2023 по китайському гороскопу

Астрологи переконані, що трійкою найуспішніших знаків, яким шалено везти у 2023 році, стануть Коза, Свиня та Собака. До представників цих знаків Чорний Кролик буде найлояльнішим.

Святкування Нового року, скріншот з відео

Кози, Свині та Собаки, що народилися на рік, у 2023-му чекає успіх у професійній сфері. Вони зможуть піднятися на кілька щаблів вище кар'єрними сходами.

А дехто з уродженців названих знаків зуміє навіть відкрити власну справу. Успіхи в роботі принесуть цим щасливчикам неабиякі прибутки і дозволять задуматися про придбання нового житла, автомобіля чи подорожі до далекої райської країни.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Знаки зодіаку, гороскоп, фото: Pinterest

Непогано 2023 року складеться і доля зодіакальних щурів. Особливо лагідним Кролик буде до тих уродженців знака, які наважаться запустити власний стартап або створити сім'ю.

За сміливість та рішучість Щура будуть винагороджені успіхом. Складніше буде наступного року Півням. Щоб отримати хоч шматочок щастя, їм доведеться працювати не покладаючи рук.

Щасливі символи Чорний Кролик року. Астрологи також назвали низку символів, які приноситимуть удачу у 2023 році. Щасливі цифри: 5,7, 9 і всі числа, що їх містять. Щасливі дати: 15, 27 та 30 числа кожного місяця за китайським місячним календарем. Щасливі місяці: березень. Щасливий колір: зелений, синій, чорний та жовтий.

Щоб пощастило в якійсь конкретній справі, слід вибрати для його здійснення вдалий день за китайським календарем та одягнутися в один із чотирьох улюблених кольорів Чорного Кролика.

Нагадаємо, як непомітно покласти подарунки під ялинку: поради батькам на Новий рік.

Раніше повідомлялося, з олів'є та домашнім вихованцем під пледом: добірка новорічних серіалів для тих, у кого немає атмосфери свята.

Також, ретроградна Венера: які сюрпризи готує планета кохання для всіх знаків Зодіаку у 2023 році.