Covid знову набирає обертів: мільйони хворих, лікарі виснажені, Шанхай готується до трагедії

Через брак персоналу деякі установи відмовилися від вимог, щоб лікарі та медсестри перевірялися на Covid перед роботою. Лікарні Китаю переповнені, а система охорони здоров'я не витримує наростаючої Covid-кризи. Дійшло до того, що персонал лікаря однієї лікарні був настільки виснажений, що нейрохірургу довелося провести 2 операції за день, борючись з симптомами Covid.

Китай, хворі на Covid. Фото: Youtub

Хочете запустити салют у Новий рік? Поліція розповіла, що з вами станеться

Стало відомо, чи можна використовувати піротехніку на новорічні свята цього року, і що буде у разі порушення законодавства. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Показати ще

Штрафи. Фото: Youtube

Путін відчув себе Сауроном з Володаря Перстнів: роздав дев'ять колець, аби поневолити правителів

Стало відомо про чергову витівку російського диктатора путіну. Вирішив цинічно привітати колег із Новим роком на "шабаші СНД". Подарував кожному по кільцю. Новина через мережу почали поширювати російські засоби масової інформації, які вихваляють кожен крок свого царя.

путін і міністри, фото: вільне джерело

У Британії вигадали коктейль на честь Зеленського: настільки міцно, що одного вистачить на весь вечір

У Великій Британії вигадали коктейль Володимира Зеленського, і сталося це в секретному Клубі спецназівців. Коктейль, який був названий на честь українського лідера неймовірно міцний і освіжаючий, має передати всю силу духу українців, що борються сьогодні за свою свободу.

Володимир Зеленський та Джо Байден, фото: пресслужба ОП

Щоб святкова ялинка довго не обсипалася: хитрощі, завдяки яким деревце тішитиме до 2-х місяців

Продавці ялинок розповіли, що робити з лісовою красунею після того, як ви принесли її з морозу до свого будинку. А також дали поради, як зробити так, щоб святкова ялинка довше не обсипалася. Найкраще ялинку купувати за кілька днів до свята, якщо ви хочете, що б вона протрималася до старого Нового року.

Ялинка. Фото: кадр з відео

Кошовий з "Квартал 95" розкрив таємницю, що сказав Зеленський після поїздки до США: "Весь світ..."

Володимир Зеленський - Президент України, колишній гуморист та учасник "Кварталу 95", віддавши потім головну роль Євгену Кошовому, своєму найкращому другу. Вони підтримують теплі стосунки та навіть спілкуються. "Лисий" комік часто пише главі держави як близькій людині.

Євген Кошовий, скріншот: Youtube