Фінансова допомога напередодні свят: хто може отримати гроші

Деякі українці можуть отримати матеріальну допомогу до новорічних свят. У Мінсоцполітики дали докладну інструкцію. Справа в тому, що ЮНІСЕФ та Міністерство соціальної політики підписали Меморандум про співпрацю задля підтримки вразливих українських сімей. Про це розповіла голова відомства Оксана Жолнович.

Українці на вулиці, фото: Знай.ua

Melovin переспівав Пугачову та її старий хіт зазвучав для України ще краще: "Гори спокійно, русня"

Відомий співак, переможець "Х-Фактора", учасник шоу "Танці зі зірками", а також представник України на щорічному конкурсі "Євробачення" Mеlovin вирішив знатно потролити росіян, переробивши хіт усіма відомою Алли Пугачовою під назвою "Живи спокійно, країно!". Melovin трохи переробив цю пісню і тепер вона звучить, як "Гори спокійно, русня".

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Melovin, фото: Instagram

Українцям дозволили "розбити" оплату за газ на кілька місяців: обмежень немає, але кому краще не ризикувати

Через війну українцям довелося відмовитися від багатьох благ і їхнє матеріальне становище сильно погіршилося. Деякі навіть не мають можливості одразу сплатити комунальні послуги, зокрема газ, але в компанії "Нафтогаз" пояснили, як діяти в таких ситуаціях.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Ані Лорак перед Новим роком засумувала Україною: "Профукала сім'ю. Встигнете на черговий обстріл"

Співачка українського походження Ані Лорак, яка, не дивлячись на ракетні обстріли її батьківщини, повернулася задом до українців та обрала росіян, почала ностальгувати.

Крім того, що на фото Ані Лорак відфотошоплена до невпізнанності та позує у дурному пуховику, вона починає "пускати сльозу" на той час, коли відзначала новорічні свята з близькими (які, мабуть, залишилися в Україні).

Ані Лорак, кадр із виступу на радіо

Ріелтори Криму вже чекають на сезонний наплив українських туристів, а росіяни масово продають квартири - чекати залишилося небагато

У успіх Збройних сил України почали вірити навіть ріелтори на території окупованого Криму. Усі чекають, коли там засяє український прапор.

Ринок нерухомості в анексованому Кримському півострові різко впав на 72%. Все це не просто так, адже люди там розуміють, до чого йдеться.

Траншеї в Криму. Фото: скриншот з відео