Українці пережили важкий рік, але багатьох цікавить - що ж чекає на нас наступного, 2023? Астролог Олена Максимова відповіла на питання про майбутнє та попередила, що розслаблятися не варто.

Олена Максимова переконана, що увага всього світу перейде з України на інші країни, тому що Китай захоче розв'язати війну проти Тайваню. Однак наступного року наша нація об'єднатиметься, а кордони відновлюватимуться, заявила вона виданню Gazeta.ua.

Українці, новорічні свята, фото: Знай.ua

Зима буде нелегкою, проте українці зможуть пережити її, як повідомила астролог. Проблеми з електроенергією вирішуватимуться, а бізнес продовжить працювати.

"Вона буде складною, але люди знайдуть спосіб зігріти власні сім'ї і поділитися теплом і світлом з сусідами. Для тих, хто пережив 1990-ті, немає нічого неможливого. вдасться. Електрики будуть вражати винахідливістю, зможуть відновлювати світло в найкоротші терміни. Підприємці запасуться пальним і генераторами, креативитимуть і підбадьорюватимуть клієнтів. Світ вважатиме нашу націю безсмертною", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Магазин без світла, скріншот: YouTube

Навесні з'явиться новий лідер, який діятиме спільно з президентом, а потім навіть становитиме гідну конкуренцію на виборах. Кошти, які отримуватиме країна, підуть на оновлення енергетичної галузі.

"Восени увійдемо у серйозну фінансову кризу. Українці не чекатимуть подачки від влади. Почнуть відновлюватися самостійно. Вони їздитимуть на заробітки, але в інших країнах не залишаться", – розповіла астролог.

Також Україну відвідає велика кількість туристів, які захочуть залишитись, тому ціни на нерухомість злетять вгору. Інвестори для українського аграрного сектору теж знайдуться, але загалом урожай буде не надто багатим.

"Аграрії намагатимуться обхитрити погоду, але буде сиро і холодно. Погода нагадуватиме британську, з великою кількістю дощу та туману. Весна буде ранньою. До середини травня потрібно встигнути все посадити. Далі погодні умови завадять роботі аграріїв", - повідомила Максимова.

Посівна, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, як потрібно загадувати бажання на Новий рік 2023 знакам Зодіаку

Як повідомляв Знай.ua, різдвяні ворожіння-2022: що потрібно зробити з коропом та яблуками, щоб дізнатися свою долю на 2023 рік