Олексій Данилов уперше назвав можливі терміни завершення війни в Україні: "Я реаліст"

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов вирішив висловитись про перемогу нашої країни над Росією, та назвав можливу дату. Олексій Данилов вважає, що на перемогу чекати раніше весни чи літа точно не варто, і взимку це явно не закінчиться. Ми продовжуємо боротьбу, і захисники Збройних сил України вкрай успішно справляються із поставленими завданнями.

Олексій Данілов. Фото: скриншот Youtube

Зберуть на 60% менше: фахівці приголомшили прогнозом щодо врожаю у 2023

Фахівці дали прогноз на 2023 рік стосовно майбутнього врожаю. Вже зараз вони відзначають, що наступного року посівні площі під зерновими в Україні скоротяться на 45%, а валовий збір – на 60%. Про це йдеться у новому дописі Ukrainian Agribusiness Club. За словами експертів, 2023 рік буде сповненим значних змін в аграрному секторі України.

Популярні новини зараз

Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів

Показати ще

збір врожаю зернових

путін міг тричі відтягувати початок війни з Україною, але в результаті все одно не прорахував усі ризики: "Вони вклали величезні ресурси"

З'явилися нові подробиці про російське вторгнення на територію України. Виявляється, це могло статися набагато раніше, а визволення Херсона ввело війну в нову фазу. Про це у своєму новому інтерв'ю для порталу Bild розповів заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Путін. Фото: Youtube

У Молдові розпочали підготовку до війни з росією: сумнівів у вторгненні вже немає

Не тільки Україна готувалася до війни з Росією. Тепер налякані можливими наступними кроками у Молдові. Про це заявив директор Служби розвідки та безпеки Олександр Мустяца на місцевому телебаченні. За його словами, Кремль планує вторгнення до Молдови вже на початку 2023 року, і реалізація цього плану безпосередньо залежатиме від того, як розвиватимуться події в Україні.

Війська Молдови, скріншот: YouTube

У ЗСУ розкрили плани росіян на Новий рік, і закликали не вестись на радянські скріпи

Зовсім скоро Новий рік, і цього разу це свято не викликає жодних позитивних емоцій. Росія продовжує тактику терору і може атакувати нас навіть у святкову ніч. Про це розповіді речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у новому інтерв'ю.

ЗСУ. Фото: Youtube

Чи вистачить українцям вершкового масла: названо цифри, які пояснюють все

У Державній митній службі України розповіли про ситуацію, яку маємо на цей час стосовно експорту вершкового масла. За їхніми даними продовж січня-листопада 2022 року на експорт було відправлено 13 тис. тонн вітчизняного вершкового масла.

Вершкове масло, скріншот з відео