Куряче філе - страва дієтична, та поєднує в собі і користь, і відмінний смак. Але часто-густо під час варки таке м'ясо стає "гумовим", жорстким і сухим.
Таке може статися через довгу термообробку або через якість самого м'яса, а також, коли в спішці філе не встигло розмерзнутись, коли його кинули в окріп. Проте навіть у такому випадку є дещо, що може значно врятувати ситуацію.
Використання одного інгредієнта забезпечить приготування ніжної та соковитої курки, яка має апетитний зовнішній вигляд. Шанси на кулінарний успіх будуть високі навіть за порушення правил варіння курячої грудки.
Перед тим як відправити курку в каструлю, воду бажано налити сік лимона (1 ч. л.). У такій рідині треба варити продукт. Наявність додаткового компонента стане гарантією м’якості та соковитості майбутньої страви.
Низку українців змусять повернути державі соцвиплати: кого це торкнеться
Деяким українцям уріжуть пенсії з 1 січня: кому зменшать виплати
Держава розщедриться? Чого чекати від індексації пенсій у 2026 році
Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів
Боятися того, що лимонний сік негативно позначиться на смакових якостях відвареного м’яса, не варто. Одна чайна ложка напою навряд чи сильно вплине на смак філе.
Також можна додати декілька листочків лаврового листочка, і зелень петрушки з часником наприкінці варки, та щіпку чорного меленого перцю. Така страва смакуватиме та подарує не лишще корисні, але й приємні хвилини насолоди смаком.
Нагадаємо, ми писали, що українські супермаркети показали ціни на апельсини, банани, мандарини та яблука.
Як повідомляв "Знай.ua" через які овочеві страви можна набрати вагу: великий обман, який "осяде" на талії та боках.
Також "Знай.ua" інформував, галюцинації, серцебиття та лихоманка: симптоми, які викликав звичайний шпинат