Тренди у світі змінюються щорічно і іноді буває навіть важко встежити, що буде актуальним у майбутньому сезоні. Багатьом жінкам особливо важливо слідувати всьому, що диктує мода, тому варто нагадати, які кольори переважатимуть у 2023 році.

Новий рік 2023, згідно з китайською традицією, символізує Чорного Водяного Кролика (або Кота). У зимовий сезон популярними будуть три кольори, пише Meta.

Скрін, відео YouTube гардероб

Кобальтовий

Це один із відтінків синього. Багато стилістів вважають його класичним. У кобальтовому є синій і трохи червоний, і його дуже легко поєднувати з іншими складовими образу. Як із яскравими, так і з більш спокійними відтінками.

Королівський фіолетовий

Така назва та популярність до фіолетового прийшли після того, як він з'явився у палітрі святкування 70-річчя королеви Єлизавети II на троні. На такому кольорі можна сміливо робити акценти, особливо на светрах, пальто або навіть колготках.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Пристрасний червоний

Це той колір, який ніколи не втратить своєї актуальності і завжди символізуватиме любов, пристрасть та сміливість. Він і святковий і може бути використаний в одязі для ділових зустрічей. Також червоний колір підійде багатьом типажам.

Раніше ми писали, корсет, бахрома та велюр: яку сукню вибрати для святкування Нового року 2023

Як повідомляв Знай.ua, пуховик буде як новий: як легко повернути обсяг, якщо збився наповнювач після прання

Також портал Знай.ua писав, як позбутися випираючого низу живота перед Новим роком: спосіб без спорту та виснажливих дієт