Новий день – нове підвищення цін на українських АЗС. Водіїв неприємно здивували оновленими цінниками на бензин, дизпаливо та скраплений газ. Як змінилися розцінки, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Українські АЗС вже кілька днів поспіль неприємно вражають водіїв цінниками на паливо. Якщо окремими днями може піднятися вартість лише деяких видів пального, то цього разу подорожчало все.

АЗС, фото: скріншот з відео

Так, станом на 8 грудня середня відпускна ціна бензину А-95 преміум становить 52,27 гривні за один літр, що на 8 копійок дорожче, ніж у попередній торговий день. Бензин А-95 в середньому додав у ціні 6 копійок і пропонується по 51,50 гривні за літр.

Середній цінник на бензин А-92 досяг позначки в 51,28 гривні, якщо порівнювати з попереднім днем, то паливо подорожчало на 3 копійки. Також на 3 копійки збільшилася вартість дизельного палива – до 54,94 гривні за літр.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Найпомітніше подорожчав скраплений газ. Цей вид палива додав у ціні одразу 15 копійок і ще на крок наблизився до позначки 30 гривень за літр. На даний момент середній цінник становить 29,32 гривні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як ажіотаж із генераторами вплине на вартість палива: чи буде дефіцит і в чому причина черг на АЗС.