Стануть дорожчими, ніж раніше? Яйця знову можуть зрости до захмарних висот, названо нові ціни

Роботу птахофабрик значно дестабілізують блекаути та планові відключення світла, також дорожчають затрати на їх обігрів. Внаслідок цього зростає собівартість виробництва курятини та яєць. Виконавчий директор асоціації "Союз птахівників України" Сергій Карпенко заявив, що такі умови змушують виробників переглядати зменшення виробництва

Ціни на яйця, фото Знай.ua

У Росії почали створювати єдину електронну базу чоловіків перед наступною мобілізацією: повістки надходитимуть прямо на смартфон

У Росії збираються створити єдину електронну базу даних військовозобов'язаних. Готують чергову провокацію, щоби не дати людям нормально жити. Про це повідомили у Telegram Головного управління розвідки Міноборони України.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Російські окупанти, скріншот: YouTube

Налякають землян: до нашої планети наближаються п’ять астероїдів, чого від них чекати

У Національному управлінні з аеронавтики та дослідження космічного простору США повідомили, що одразу кілька небесних тіл наблизяться до нашої планети вже найближчими днями. Та, на щастя, згідно з прогнозом NASA, жоден астероїд не зіштовхнеться із Землею. То ж можна спокійно видихнути - ця біда точно омине землян.

Астероїд, фото: Pixabay

Росіянці у шоці від вибухів на аеродромах: ядерні сили беззахисні перед безпілотниками

5 грудня у мережі з'явилися повідомлення, що під Саратовом на аеродромі "Енгельс-2" було чутно вибухи. Пізніше РосЗМІ почали повідомляти про пошкоджені літаки та поранених. Після повідомлень про "невідомий безпілотник", який вивіз ладу авіацю росіян, у мережі почали надходити істеричні повідомлення від пропагандистів, що власне ядерний стратегічний запас рф нічим не захищений.

Вибух, скріншот: YouTube

На росії закликали мобілізувати безпритульних собак: "Для підриву танків"

У Росії депутати остаточно збожеволіли, і запропонували мобілізувати ще й бездомних собак. Чергове прагнення перемоги, яке висміює весь світ. Йдеться про депутата із політичної сили КПРФ Орловської області Віктора Макарова.

Держдума РФ