На росії повертаються талони на їжу: омріяний "совок" усе ближче

На росії показали як у друкарні Тульської області надійшло замовлення на друк талонів на їжу. У мережі показали щасливі миті реальності, та повернення до старого - совкового - друкування талонів на їжу.На оприлюднених кадрах, якщо вірити автору посту, на одній із друкарень Тульської області друкують талони на отримання їжі. На відео зображено процес друку продуктових талонів на м'ясні та рибні продукти, сіль та молоко. На відео також показали, "Контрольний талон, з приміткою "Тульська область".

Талони на рф. Фото: кадр з відео

Готуйте сумки й гаманці: які продукти вже скоро можна буде купити дешевше

На фоні постійного підвищення цін на низку популярних продуктів, новина про здешевшання деяких категорій потішила українців. То ж які товари вже скоро можна буде купити за нижчими цінами. Зокрема, в Україні очікують чергової зміни цін на продукти вже найближчим часом, а саме у грудні. За словами фахівців, дуже ймовірно, що через регулярні відключення електроенергії та додаткові витрати виробничників на генератори й пальне до них вплинуть на зростання цін.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Продукти, скріншот з відео

На що варто звернути увагу при виборі портативної газової плити: ціна та характеристики

Портативна газова плита стала для багатьох українців справжнім порятунком. Через регулярні відключення світла в будинках, обладнаних електроплитами, стало неможливо елементарно приготувати їжу або нагріти воду.

Портативна газова плита, скріншот з відео

Одним областям – мокрий сніг, рвучкий вітер і ожеледиця, іншим - потепління: якою буде погода в Україні 6 грудня

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що новий синоптичний тиждень поступово заводить нову, теплішу, повітряну масу в Україну. А також розповіла, якою буде погода в Україні у вівторок 6 грудня. Згідно з прогнозом, температура повітря, яка й так не низька на заході, стане тут вищою ще на кілька градусів - очікується завтра вдень +1+4 градуси.

Ожеледиця, крижані дерева - фото Знай.ua

Остання дзеркальна дата перед Новим роком: як правильно провести 12 грудня, щоб збулися бажання

Щороку є кілька дзеркальних та магічних дат і остання у 2022 році – це 12 грудня, адже це 12.12.Це наш останній шанс цього року щось змінити в житті і тим більше актуально напередодні Нового року. Усі українці хотіли б змінити одне – війну. Адже всі ми прагнемо перемоги України над диктаторською росією. То як же спрямувати енергію 12 грудня у потрібне русло? Нині ми про це розповімо.

Гороскоп. Фото: Youtube