Кабінет міністрів ухвалив рішення збільшити бюджет Пенсійного фонду на 12,6 мільярда гривень. На що будуть витрачені кошти та чи варто радіти пенсіонерам, йдеться у повідомленні пресслужби ПФУ.

Пенсійний фонд отримає додаткові 12,6 мільярда гривень. Таке рішення 2 грудня ухвалили український уряд. Для пенсіонерів це не віщує жодних доплат чи підвищення, оскільки гроші будуть спрямовані на інші потреби.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube

Насамперед для забезпечення виплати субсидій в останній місяць 2022 року, а також на купівлю твердого та рідкого пічного побутового палива та скрапленого газу.

Пенсійний фонд, кадр з відео

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

В Україні готується революція у житловій сфері

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

"Кабінет Міністрів України 2 грудня 2022 року ухвалив постанову "Про внесення змін до бюджету Пенсійного фонду України на 2022 рік". У результаті доходна та видаткова частини бюджету зросли на 12,6 млрд грн, які у поточному році будуть направлені на виплату житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива та зрідженого газу", - повідомили у пресслужбі відомства.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, минулорічні субсидії зникнуть? З 1 грудня в Україні допомогу нараховуватимуть у новому форматі, що зміниться.

Також наш портал інформував, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Міністерстві соціальної політики розповіли про зміни.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, скільки потрібно буде страхового стажу пенсіонерам вже в 2023 році: лайфхаки, які допоможуть піти раніше.