Зріджений газ уже давно перестав бути "народним паливом", оскільки цінники на нього суттєво злетіли, і ця тенденція нікуди не зникає. Так, за останній тиждень автогаз знову додав у ціні і став ще ближче до позначки 30 гривень за літр. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Цінники на АЗС вже давно викликають у водіїв поколювання в серці, адже для заправки повного бака потрібно викласти цілий стан. Вражає вартість не лише бензину та дизельного палива, а й зрідженого газу.

Автогаз, скріншот: YouTube

Так, за тиждень із 25 листопада по 4 грудня середня ціна на автомобільний газ у мережах АЗС піднялася на 0,20 гривні за літр - до 28,85 гривні за літр. Наприклад на станціях Neftek та Prime автогаз подорожчав найбільш помітно на 1 гривню – до 29,99 та 28,00 гривні за один літр відповідно.

Ціни на автогаз. Фото: скрін consulting.a95.ua

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

У той же час мережі Mango, WOG, "Авантаж 7" та ОККО збільшили ціни на цей вид палива на 30-80 копійок за літр. Менш помітно подорожчав автогаз на станціях Shell, AMIC, Катрал, UPG, БРСМ-Нафта, Автотранс та Chipo – лише на 10-25 копійок за кожен літр.

Варто зазначити, що середній цінник на автогаз дедалі ближче підбирається до психологічної позначки 30 гривень за літр, водночас деякі АЗС вже продають за такою ціною.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що після нових ракетних ударів в Україні подорожчав бензин: водіям доведеться платити ще більше, і це не межа.

Також наш портал інформував, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, АЗС підняли ціни на всі види палива: скільки коштує бензин, дизель та автогаз.