Багато хто знає про цінні властивості імбиру для організму людини, деякі навіть використовували його під час пандемії коронавірусу, щоб захистити себе.

Найчастіше під час застуди п'ють саме імбирний чай. Даний напій є потогінним, він викликає потовиділення і може застосовуватися при лікуванні лихоманки, що виникає при грипі або застуді. А ось свіжий корінь імбиру має противірусну дію.

Лікування застуди, Ze Signon

Кажуть, що корінь імбиру зменшує пов'язані з захитуванням симптоми – запаморочення, нудоту, блювоту та холодний піт. Він також може допомогти людям, які пережили хірургічні операції та тим, хто страждає через нудоту внаслідок хіміотерапії.

Більш того, імбир ефективний для боротьби з блювотою при токсикозі.

Цінні властивості імбиру пов'язані з його протизапальними характеристиками, деякі дослідження показують, що імбирний компрес полегшує симптоми остеоартриту. Аплікації імбиру допомагають стимулювати кровообіг та заспокоювати опіки. У корені імбиру є ефірні протизапальні олії, які містять гінгерол та інші активні компоненти.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Імбир, фото: foodclean.ru

Імбир здатний виводити надлишки газів із травної системи та заспокоювати кишечник. Ефективний цей продукт при коліках та диспепсії.

Дослідники, які проводять експерименти на тваринах, довели, що імбир допомагає контролювати рівень холестерину, знижувати ступінь ушкоджень артерії та артеріальний тиск. Це дуже корисно для серцево-судинної системи.

Раніше ми писали про те, чому ще можна використовувати зубну пасту: ви про це і подумати не могли

Також портал Знай.ua писав, до того на світі найкрасивіший: кому зі знаків Зодіаку пощастило народитися привабливим.