Дізнайтеся про найкращі способи знежирення, дезодорації та очищення наших робочих конячок в квартирі.

Прилади, які очищають і дезінфікують речі в нашому домі, самі потребують дезінфекції, але це правда. Пральні та посудомийні машини можуть швидко вийти з ладу, і це не дивно, враховуючи, що вологі приміщення є розсадником цвілі, цвілі та бактерій.

Духовка

Розлиту рідину з духовки важко видалити, тому що до того моменту, як ви її помітите, вона підгорить. Однак духовку легко почистити за допомогою нескладних інгредієнтів: просто нанесіть на них пасту з харчової соди та води та потріть зубною щіткою або пластиковою серветкою. Додайте трохи оцту для додаткового очищення.

Корисні поради, духовка. Фото: Youtube

Плита

Немає жодних причин для того, щоб ваша кухонна плита була уражена накопиченням жиру та розливами їжі. Його легко чистити, хоча це займає трохи часу. Для газової плити зніміть кришки конфорок, решітки та ручки керування та помістіть їх у гарячу мильну воду. Почистіть плиту губкою для чищення та милом для посуду, а потім промийте. Якщо у вас є електрична плита, намочіть піддони та ручки, але не конфорки — просто почистіть навколо конфорок.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Мийка

Якщо ви не будете регулярно чистити мийку, то невдовзі відчуєте запах. Ось що потрібно зробити: засипте пів склянки кам'яної солі та додайте кубики льоду. Увімкніть воду та додайте в каналізацію склянку оцту та пів склянки харчової соди. Дайте йому постояти 15 хвилин, щоб убити будь-які бактерії.

Корисні поради, пралка. Фото: Youtube

Пралка

Якщо ваша пральна машина смердить або працює погано, можливо, настав час глибоко очистити її. Щоб очистити пральну машину, вимкніть прилад із розетки та переконайтеся, що всю воду злито. Потім скористайтеся комерційним засобом для чищення пральних машин, дотримуючись інструкцій для конкретного засобу. Якщо жорстка вода спричиняє утворення вапняного нальоту, запустіть цикл гарячої води та додайте в барабан чашку оцту, щоб видалити накип.

Нагадаємо, ми писали, хто на світі найгарніший: кому зі знаків Зодіаку пощастило народитися привабливим.

Як повідомляв "Знай.ua" уникають навіть погляду: хто зі знаків зодіаку може мати "звання" соціопата.

Також "Знай.ua" інформував, що чекає на знаки Зодіаку у 2023 році — кому прийдешній рік принесе любов, а кому здоров'я