Українські автозаправні станції підняли ціни на всі види палива. Найбільше подорожчав бензин, а найменше – автомобільний газ. Як змінилися цінники, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Станом на 25 листопада середні відпускні ціни на бензин, дизельне паливо та автогаз незначно зросли. Найбільше помітно подорожчав бензин А-95 преміум, який в середньому додав у ціні 14 копійок і пропонується на АЗС вже по 50,84 гривні за один літр.

АЗС. Фото: скрін youtube

Цінники на бензин А-95 встановили на рівні 50,35 гривні за один літр, що на 7 копійок дорожче, ніж було попереднього торгового дня. Бензин А-92 піднявся в ціні на 9 копійок порівняно з попереднім днем ​​та пропонується за ціною 49,54 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Подорожчання не обійшло і дизельне паливо, яке піднялося в ціні до 54,48 гривні за один літр, що на 7 копійок дорожче, ніж на день раніше. Найменше піднявся в ціні скраплений газ - лише на 1 копійку. Цей вид палива на АЗС у середньому коштує 28,65 гривні за один літр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на заправних станціях стабілізувалися, але ні краплі не радують: скільки коштуватиме літр бензину, дизеля та автогазу.

Також наш портал інформував, експерт розповів, як перебої з електрикою можуть вплинути на паливо: чи готувати водіям гаманці із заощадженнями.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.