Що буде з тарифами на комунальні послуги, зокрема електрику, після російських атак і чи будуть проблеми із виплатою субсидій із "воєнного" бюджету, розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Багатьох українців цікавить, що буде з тарифами на електроенергію після численних атак російськими окупантами. Представники влади неодноразово запевняли, що суми у платіжках не зростатимуть. Це підтвердив і Денис Шмигаль.

Комуналка, фото: кадр з відео

Так, прем'єр-міністр запевнив українців, що до кінця опалювального сезону тарифи на всі комунальні послуги не змінюватимуться. Ті, хто не в змозі повною мірою розплачуватись за комуналку, отримуватимуть субсидії та як зазначив чиновник "у повному обсязі".

"Важливий аспект соціальної політики – тарифи залишаємо без змін. Зростати вони до кінця опалювального сезону не будуть. Водночас субсидії виплачуватимуть у повному обсязі", - заявив Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Субсидія, скріншот: Youtube

Глава уряду наголосив, що у бюджеті передбачено 37 мільярдів гривень на виплату житлових субсидій. Водночас працює низка додаткових програм з підтримки українців, зокрема ВПО.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, минулорічні субсидії зникнуть? З 1 грудня в Україні допомогу нараховуватимуть у новому форматі, що зміниться.

Також наш портал інформував, грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Міністерстві соціальної політики розповіли про зміни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Гетманцев розповів про підвищення тарифів: коли переглянуть вартість комуналки.