"Ощадбанк" звинуватили у шахрайстві через списання з рахунку останніх грошей. Докладніше про інцидент розповіла українка у своїй скарзі, яку опублікувала на порталі "Мінфін".

Українка пояснила, що вкрай неприємний інцидент стався з її батьком, який проживає на Донеччині та отримує на картку "Ощадбанку" виплати за "профпростій". Вона зазначила, що одного разу з картки списали 1300 гривень, що є більшою половиною отриманої виплати.

Ощадбанк, фото знай.юа

" Батько з Донецької області, приходить на картку тільки профпростій, з них до цього списувався мінімальний %, сьогодні ж забрали з картки більше 1300 грн!!! Це як так? Як прожити на 900 грн??? Мінімальний платіж платився, ви що робите, нелюди?", - поскаржилася клієнтка.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Жінка обурилася умовами банку та поцікавилася, як тепер її батькові прожити без роботи та грошей у цей складний період. Втім, вона не пояснила, чи на карті є використаний кредитний ліміт, можливо, списані гроші були сплатою за заборгованістю. У самому "Ощадбанку" за кілька годин після звернення клієнтки випадок не прокоментували.

Раніше портал Знай повідомляв, тисячі гривень "випарувалися" з карти за лічені хвилини: клієнтка розповіла про кричущий випадок з ПриватБанком.

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "на біженцях заробляє": після піврічної окупації українці раділи життю на волі, але втрутився "ПриватБанк".