Скандальний депутат і ресторатор Микола Тищенко під час війни став справжнім народним посміховиськом через "розмінування" територій палицею, "битви" з окупантами на Закарпатському фронті та постановне поранення. Тепер же він приїхав до звільненого Херсона.

У Twitter з'явилося фото з Миколою Тищенком на головній площі Херсона, який звільнили 11 листопада. У місті активно вивішували українські прапори, а місцеві жителі буквально плакали від щастя.

Херсон

Після такої події Херсон встигли відвідати багато знаменитостей і навіть президент Володимир Зеленський. Нардеп від партії "Слуги народу" також вирішив не відставати. Він одягнувся у військову форму і з усмішкою до вух зробив фото на площі.

"Чого я ніяк з ним пересіктися не можу та свою мрію нарешті здійснити. За Херсон можна не хвилюватися. Рятівник галактики на місці", - жартівливо написав військовий Анатолій Штефан, який розмістив кадр.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Тищенко у Херсоні, фото з Twitter

Реакція українців теж не забарилася. У бік Тищенка кидали їдкі жарти про його "місію" в Херсоні, а дехто навіть запідозрив його у махінаціях із гуманітаркою. Загалом нардеп знову потішив народ.

Коментарі - twitter.com/Shtirlitz53

Коментарі - twitter.com/Shtirlitz53

Раніше ми писали про те, що Микола Тищенко повернувся з "передової" Закарпатського фронту: українці пожартували з "бойового поранення" нардепа

Як повідомляв Знай.ua, Микола Тищенко спробував розмінувати авто ціпком, українці потрапляли від сміху: "УБД забезпечено, Тор Пугливий"

Також портал Знай.ua писав, що скандального Миколи Тищенка хочуть вигнати зі "Слуги народу": Мар'яна Безугла зібрала компромат на нардепа