Вже зараз майстри манікюрів починають створювати записи клієнтів на грудень, адже пора свят - максимально інтенсивна.

Кожна дівчина хоче зустріти Новий рік не лише з перемогою України над диктаторською росією, а й з винятковим манікюром, який теж зробить хоч маленький, але внесок у святковий настрій.

Чому не зробити не тільки ідеальний манікюр, а ще й такий, який сподобається сиволу наступного року - Чорному водяному Кролику (Коту)? Ми вам з радістю допоможемо.

Манікюр, фото: Знай.ua

Кролик — доброзичливе і веселе звірятко, тому акцент у наступному році буде на гарний, яскравий дизайн та милі декоративні елементи.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Показати ще

Переважними стануть червоний, яскраво-рожевий, синій, фіолетовий та білий відтінки кольору. Саме вони будуть задавати тренд в образі та макіяжі жінок. Неабиякою мірою це стосується і манікюру.

Новорічна ніч вважається чарівною, тому в очікуванні приємних сюрпризів до будь-якого з вибраних кольорів бажано додати трохи блиску. Для цього можна скористатися світловідбивним гелем, який наноситься на лак і зараз вважається неймовірно модним.

Новий 2023 рік, фото Знай.ua

Які малюнки на нігтях пропонує мода нового 2023 року

У новому 2023 виділяються різні напрямки в малюнках, надаючи жінкам величезний вибір на свій смак.

  • різнокольорові кролики;
  • білі та сріблясті сніжинки;
  • сині та сріблясті ялинки;
  • різнокольорові цукерки;
  • малюнки казкових персонажів;
  • мінімалістичний стриманий манікюр.

Малюнки у вигляді зайчиків і кроликів можуть бути різні: просто красиві візерунки або відомі персонажі з казок і мультфільмів, наприклад, кролик у капелюсі з годинником з "Аліси в країні чудес".

Необов'язково малювати кролика на кожному нігті, можна обмежитись одним таким малюнком — цього буде достатньо, щоб позначити, що символ наступного року з вами. Можна намалювати лише заячі вушка.

Для однотонного манікюру цього року рекомендується використовувати стрази, які також потрібно наклеїти на один-два нігті. Цим ви збережете свою прихильність до мінімалістичного дизайну і одночасно підкреслите святковий настрій.

Новорічна мода 2023 року не оминула й сміливі рішення. Дизайнери пропонують нігті у формі lipstick у вигляді губної помади. Але в цьому випадку слід зупинитися на вишнево-винних або фіолетових відтінках лаку.

Нагадаємо, як правильно зустрічати 2023 рік: їжа, одяг та головні прикмети для кохання від Чорного Водяного Кролика.

Раніше ми повідомляли, у чому зустрічати Новий 2023? Найкращі вбрання всім знаків Зодіаку, щоб Чорний Кролик оцінив .