Відповідно до стихій — земля, вогонь, вода, повітря, змінюються музичні вподобання.

Повітряні знаки (Терези, Близнюки та Водолій) люблять продумані тексти, але все ще можуть насолоджуватися техно з футуристичним звучанням, і, нарешті, водні знаки (Риби, Рак і Скорпіон) віддають перевагу музиці, у якій вони можуть зануритися, оскільки їм подобається більш артистична музика. Вогняні знаки (Овен, Лев і Стрілець) віддають перевагу бадьорій та енергійній музиці, а земні (Телець, Козеріг і Діва) люблять музику, яка звучить більш органічно, чуттєво та душевно. Про це пише астролог Аннабель Гат, яка досліджувала це питання.

Музикант. фото: скриншот з відео

Овен

Люди, народжені Овнами, як правило, процвітають завдяки музиці, яку вони відчувають у своєму тілі, а не просто чують вухами. Вони від природи енергійні, сміливі люди, тому їм подобається, щоб їхні мелодії відображали цю енергію.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Телець

Телець управляється Венерою, планетою краси, музики та мистецтва, і любителі музики, що народилися у Тельці, часто тяжіють до музики, яка відчуває себе природною та органічною, і не передбачає багато вигадки.

Близнюки

Близнюками керує Меркурій, планета, відповідальна за спілкування. Цей повітряний знак, що багато розмовляє і ще більше думає, потребує постійної розумової стимуляції, тому швидкі та ліричні джеми — це безперечно чашка чаю Близнюкам.

Рак

Рак — водяний знак, що робить їх творчими, чутливими та емоційно керованими — і ці якості також виливаються в їхній музичний смак. Вони від природи ностальгічні люди, тож не дивуйтеся, дізнавшись, що вони все ще слухають свої улюблені шкільні плейлисти.

Лев

Ці вогняні знаки цінують креативність і хочуть відчувати радість, коли слухають музику, тому вони люблять пристрасні та драматичні пісні так само, як і веселі та веселі.

Діва

Діви люблять змістовні пісні та, як правило, віддають перевагу співакам і авторам пісень, які охоплюють широкий спектр смаків. Поки він розмовляє з ними, Діви слухатимуть будь-що!

Терези

Терези люблять бути закоханими, і це має сенс, оскільки Терезами керує Венера, планета, яка управляє такими речами, як краса, музика та кохання. Однак, Терези люблять ліричні пісні про кохання, і їм подобається знаходити сенс у текстах, щоб підключитися до музики.

Скорпіон

Скорпіони віддають перевагу музиці, яка дає їм зв’язок зі своїми емоціями та допомагає глибоко відчути речі. Їх можуть привабити темніші, андеграундні жанри, а також пісні зі складними та загадковими текстами.

Стрілець

Цей вогняний знак любить танцювати цілу ніч і тяжіє до високоенергетичної музики, і він цінує прослуховування широкого діапазону жанрів і стилів, включаючи міжнародну музику.

Козеріг

Багато Козерогів оцінять старовинні мелодії, тож не дивуйтеся, якщо вони захоплюються старовинними мотивами.

Водолій

Водолій — це людина, яка завжди джемує під щось, про що ви ніколи не чули, і слухає контрабандні записи останніх музикантів інді-техно. Оскільки знак управляється Ураном, планетою інновацій, ці повітряні знаки люблять музику, яка є унікальною, футуристичною та незвичайною.

Риби

Риби люблять музику, яка дає їм змогу втекти від повсякденного життя, тому будь-що, починаючи від гіпнотичних ембієнт-ритмів і закінчуючи емоційно глибокими баладами, змусить їх рухатися. Будучи природним творчим і чутливим водяним знаком, музика важлива для Риб, і вони цінують загубитися в художньому виконанні пісні.

Нагадаємо, ми писали про дати магнітних бур у листопаді: коли берегти голови та як пережити коливання.

Як повідомляв "Знай.ua" знаки Зодіаку, яких закрутить божевілля кохання вже цієї зими: хто в цій невгамовній четвірці.

Також "Знай.ua" інформував, що Близнюки нерішучі, а Козероги прокрастинатори: яку найгіршу звичку мають знаки Зодіаку.