Дружина президента Володимира Зеленського Олена намагається зробити життя в Україні кращим, періодично розповідаючи про свої досягнення у цьому плані або про те, що відбудеться у майбутньому, про важливі проекти, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зовсім недавно вона відповіла на запитання, як можна відновитися після поранення і знову опанувати своє тіло, протези або колісне крісло. Відповідь, звичайно ж, дуже проста – реабілітація. Бо вона іноді навіть важливіша, ніж лікування.

Олена Зеленська, фото: Instagram

Зараз Олена Зеленська продовжила шлях у цьому напрямі, вона поділилася роликом, у якому розповідається та показується інформація щодо Центру допомоги врятованим, розташованого в Києві.

"Це вже четвертий заклад в Україні. Сьогодні відкрили його разом із партнерами, щоб допомагати українцям, які зазнали фізичного чи психологічного насильства, від окупантів у тому числі", - пише Олена Зеленська у публікації.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram

"У Дніпрі потрібен такий центр, там воїнів лікують. До Києва їх не везуть!", "Нехай кожен знайде гармонію як у душі, так і в тілі та отримає ще більше наснаги до життя", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Перша леді Олена Зеленська стурбувалася за поранених українців: "Всі лікарні..."

Як повідомляв "Знай.uа", Перша леді Олена Зеленська поїхала до Португалії заради важливих людей: "Не виняток"

Знай.ua писав, Зеленська в перших рядах, на Кейт Міддлтон перли королеви, квіти з весілля і записка короля Чарльза III: факти з похорону Єлизавети II