Вусатий диктатор за вказівкою путіна почав мобілізацію? Білорусам почали надходити перші повістки

лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram

Загострення з боку білорусі дедалі більше хвилює українців. Після того, як путін нашпигував країну картопляного диктатора зброєю, схоже, почалася мобілізація. Військовий ЗСУ Анатолій Штефан, з позивним Штірліц, який також веде свій блог показав одну з перших повісток які почали надходити білорусам. У коментарях білоруси коментують, що не будуть воювати з Україною, проте українці їм не вірять та підкреслюють, що Валерій Маркус просто так нічого б не казав.

"Лісапетний батальйон" заспівав про невтішну долю путіна в "Дизель шоу": наслідки жіночої люті

Лісапетний батальйон, кадр з відео

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці

Показати ще

На популярне "Дизель шоу" запросили легенд української музики - "Лісапетний батальйон" з піснею, написаною під час війни з росією. У прем'єрному випуску артистки вперше виконали її для широкої аудиторії, а фронтвумен розповіла, де шукають натхнення для нових робіт. Наталія Фаліон зізналася, що робота рятує зараз весь гурт, а в період війни особисто вона почала допомагати землякам у громаді, волонтерити. Битися з окупантами пішли люди з її колективу – оператор та водій, для них і готують різну їжу.

Пенсії у жовтні зросли, але лише у "обраних": мільйони українців залишилися без підвищення

Пенсіонери, фото: Знай.ua

У жовтні українським пенсіонерам перерахували пенсії, проте підвищення виплат пощастило отримати лише частини громадян. За новими даними Пенсійного фонду, середній розмір пенсії в Україні становить 4539,36 гривні. Втім, багато українців незадоволені розміром своїх пенсій, адже отримують набагато менші виплати, а жовтневе підвищення торкнулося лише "обраних", але не надто вплинуло на суму виплат.

"Колишня" Заливака Алла Павлівна розповіла, як знущаються з дівчат на "Холостяку", Решетник найбільше: "Гріші пох*й"

Алла Павлівна із шоу "Холостяк" із Заливаком, фото: egiptyanochka

Навколо шоу "Холостяк" після виходу 12 сезону в етер киплять неабиякі пристрасті, такі, що зачіпають і канал СТБ. Після того, як Анастасія Кузьмицька, яка залишила шоу, вирішила вивалити правду про сценарій на шоу та пекельні умови для дівчаток, за справу взялася і танцівниця Аделіна Делі, яка також не підійшла до Алекса у 2 випуску проєкту. І якщо одкровення Аделіни стосувалися її подарунка Алексу Топольському, одягу, то Анастасія почала вбивати цвяхи у труну романтичного проєкту. Кузьмицьку вирішила підтримати і одна з учасниць іншого сезону "Холостяка" із Михайлом Заливаком - Алла Павлівна.

Західні ЗМІ вважають, що з Києва можуть евакуювати 3 млн людей у ​​разі повного блекауту: без світла, води та опалення

Штрафи за увімкнене світло, фото: Unsplash

Мешканців столиці попросили приготуватися до неприємного сценарію, якщо станеться тотальне вимкнення електроенергії після ударів окупантів. Йдеться про евакуацію. У виданні The New York Times повідомили, що евакуювати потрібно буде близько 3 мільйонів жителів у разі блекауту. Представник КМДА також додав, що чиновників за 12 годин до ймовірного критичного становища попередять і у місті розпочнеться евакуація населення. Проте невідомо, як це відбуватиметься.