Через повномасштабну війну в Україні виникла дуже складна ситуація, але незважаючи на цей уряд продовжує виплачувати субсидії і запевняє, що на поточний опалювальний сезон грошей для підтримки громадян достатньо. Що ж буде із субсидіями наступного року, розповіла міністр соціальної політики Оксана Жолнович в ефірі телемарафону.

Оксана Жолнович заявила, що наступного року у бюджеті закладено достатню кількість коштів для виплати субсидій. Втім, передбачено і сюжет дефіциту коштів. У такому разі буде здійснено перерозподіл усередині бюджетних видатків. Отже, в уряді зроблять усе, щоб усі, хто потребує, отримали допомогу на оплату комунальних послуг.

Призначення субсидії. Фото: скрін youtube

"Субсидії у нас заплановано наступного року на 37 мільярдів. Ми переконані, що цих коштів вистачить", - заявила глава Мінсоцполітики.

Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Оксана Жолнович додала, що на житлову субсидію можуть претендувати всі громадяни, витрати яких на комуналку перевищують у різних випадках 10 чи 15% доходів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як українцям, які втратили у війну роботу, за короткий термін оформити субсидію: інструкція від Мінсоцполітики.

Також наш портал інформував, що українці отримали мільярди гривень: соціальна допомога, виплати переселенцям, пільги та субсидії.

Крім того, наш портал інформував, що в уряді заборонили відключати українцям комунальні послуги за борги на час військового стану, але співробітники вимагають поваги.