Може статися з цінами на бензин у листопаді в Україні. Чи вплинуть перебої з електрикою на паливо, і до чого потрібно бути готовим.

Про це висловився директор консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн у своєму новому інтерв'ю.

За його словами, жодних сюрпризів у листопаді поки що не передбачається, навіть незважаючи на регулярні обстріли з боку російської федерації. Жодна атака на енергетичні об'єкти ніяк не вплинуть на ціни.

АЗС. Фото: скрін youtube

"Ситуація дуже нервова, тому що очікуємо з 5 грудня ембарго імпорту російської нафти в Європу, і є досить суттєва нервозність на ринках. Але бачимо, що ціни тримаються якогось коридору - по 90-95 за барель нафти. Це трохи вище, ніж було у вересні, але й зростання суттєвого не відбувається", – зазначив Сергій Куюн.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Зміни можуть статися, але незначні. Газ, бензин та дизельне паливо максимум зростуть у ціні на одну гривню. Водії у листопаді можуть бути спокійними.

Каністра для бензину, скріншот: YouTube

Крім того, не очікується дефіциту, адже ситуацію вдалося стабілізувати. Тобто повторення подій цієї весни точно не станеться.

"Ситуація дуже нервова, тому що очікуємо з 5 грудня ембарго на імпорт російської нафти в Європу, і є досить суттєва нервозність на ринках. Але бачимо, що ціни тримаються якогось коридору - по 90-95 за барель нафти. Це трохи вище, чим було у вересні, але й зростання суттєвого не відбувається", - зазначив Куюн.

Ми вже змогли пройти сезон активного споживання, який був зумовлений аграрними роботами, і розпочався сезон у низькому споживанні. Це ніяк не вплине на ціни.

Гроші, фото Уніан

Нагадаємо, що українцям нагадали, які медичні послуги можна отримати безкоштовно: повний список

Раніше повідомлялося, що відключення електроенергії 3 листопада: де будуть екстрені, а кому застосують погодинні

Також над Україною затримається антициклон, який диктує свої правила: прогноз погоди на 3 листопада