Шанувальника путінського режиму Юлія Прохорова, яка закликає у соцмережах підтримувати війну росії проти України раптово зникла у Німеччині. Про це повідомив український військовий журналіст Андрій Цаплієнко у своєму телеграм-каналі.

Юлія Прохорова – типова представниця так званого "російського світу", яка підтримує злочинну війну росії проти України та активно пропагує свої наративи у соціальних мережах.

Рашистка Прохорова. Фото: скриншот з відео

Крім того, вона намагалася зірвати демонстрацію українських біженців, танцюючи з російським прапором та показуючи некультурні жести.

Наголошується, що Прохорову не бачили з 14 жовтня. Саме цього дня прокуратура німецького міста Ландсгут провела у неї обшук і після цього шанувальниця путінського режиму перестала виходити на зв'язок.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Скрін telegram

За інформацією, деякі шанувальники Юлії Прохорової у Німеччині турбуються, що вона у в'язниці, але, ймовірно, її мовчання можна пояснити інакше. Оскільки вона жила в країні без посвідки на проживання, тому її могли просто депортувати назад до улюбленої Росії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чим заробляє на життя росіянка, яка провокувала та ображала українських біженців у Німеччині: "Просто бл*д".

Також наш портал інформував, у Кремлі думають над тим, щоб розпочати примусову мобілізацію студентів: замінять роботяг на заводах.

Крім того, наш портал інформував, що на росії вирішили виявляти опозиціонерів з дитинства: 40 питань, щоб підловити на "зраді".