Мати власний автомобіль з кожним днем ​​стає дедалі дорожчим, адже витрати на паливо стають тільки більшими. Так, портал Мінфін показує, як змінилися цінники на бензин, дизель та скраплений газ.

Українські АЗС встановили нові ціни на бензин, дизельне паливо та автомобільний газ, який продовжує стрімко дорожчати і з кожним днем ​​стає дедалі ближчим до нової психологічної позначки.

АЗС. Фото: скрін youtube

Так, станом на 27 жовтня середня вартість бензину А-95 преміум залишилася без змін – 50,09 гривні за один літр. Бензин А-95 у середньому продається по 49,42 гривні за літр, що на 1 копійку дорожче, ніж у попередній торговий день. Також без змін залишився цінник на бензин А-92 – 47,95 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Дизельне паливо на автозаправках у середньому пропонується по
53,80 гривні за літр, що на 1 копійку дорожче, ніж попереднього торгового дня. Найбільше за день додав у ціні автомобільного газу. Він подорожчав на 8 копійок та продається в середньому по 28,26 гривні за літр.

Варто зазначити, що скраплений газ почав дорожчати наприкінці вересня і продовжує до сьогодні. Експерти вважають, що цей вид палива може в середньому подорожчати до 29 гривень за літр, а то й більше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ціни на бензин та повернення дефіциту: як АЗС намагаються заманити клієнтів знижками на дороге паливо.

Також наш портал інформував, як зміняться ціни на пальне після повернення Володимиром Зеленським акцизи: детальна аналітика.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіям, які вирішили заощадити на бензині, загрожує величезний штраф: перевищує вартість транспорту і позбавляє прав.