Відомий український політолог Юрій Романенко розповів як керівництво "Нафтогазу" наживається під час війни, виплачуючи собі гігантські премії. Про це він написав у своєму telegram-каналі.

Юрій Романенко зазначив, що керівництво "Нафтогазу" навіть під час повномасштабної війни знаходить можливість виплачувати собі величезні премії. Відбувається це за рахунок скорочення премій нижчої ланки менеджменту.

Нафтогаз України, фото з вільних джерел

"У керівництві "Нафтогазу" довгий час думали, як виплатити собі гігантські премії за підсумками минулого року. Війна накладає обмеження дерибан. Принаймні на його обґрунтування. Думали кілька місяців і ухвалили "Соломонове" рішення – урізали премії на 50% нижчій ланці менеджменту, яка тягне всю основну та чорнову роботу", - зазначив він.

Юрій Романенко підкреслив, що в "Нафтогазі", як і в "Укроборонпромі", лише "пилять бабло", тому керівництво цих компаній слід розігнати.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Юрій Романенко про "Нафтогаз". Фото: скрін telegram

"З цих 50% виплатили 30%. А суми, що звільнилися, пішли нагору. Так можна сказати, що і в бюджет компанії не полізли, і заощадили. "Нафтогаз", як і "Укроборонпром", потрібно розігнати разом з усією шоблою, яка роками пиляє бабло і нічого не робить", - додав Романенко.

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Романенко розповів своє бачення закінчення війни з росією шляхом переговорів: чи готові українці на діалог із путіним.

Також наш портал інформував, Юрій Романенко розповів, для чого путін надіслав Ердогана до Зеленського: розпач Кремля було видно навіть у Львові.

Крім того, ми писали, Юрій Романенко назвав три варіанти виходу із війни з росією.