Для всіх українських водіїв, які уважно стежать за цінами на заправках свого міста чи селища, з'явилися важливі новини. Так, мережі автозаправних станцій станом на четвер, 27 жовтня, підвищили ціни на бензин, дизельне паливо та автомобільний газ.

Про це стало відомо завдяки моніторингу цін на українських АЗС експертами порталу Minfin.

АЗС, скріншот: YouTube

Відомо, що у четвер, 27 жовтня, середня вартість бензину А-95 преміум підвищилася на 1 копійку, склавши 50,09 грн/л. А-95 та А-92 залишилися на колишньому рівні – 49,43 грн/л та 47,90 грн/л відповідно. Літр дизпалива підвищився на 5 копійок, становивши 53,74 грн. Цінник на автогаз підскочив на 8 копійок, становивши 28,17 грн.

Зазначимо також, що поки що хороших прогнозів щодо цін на бензин немає. Головним ціноутворюючим фактором у продажу бензину залишається вартість нафти у світі. Вона, у свою чергу, у жовтні зросла і може зростати далі. Це вплине на ціну палива в Україні.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що повномасштабна війна, яка триває вже понад вісім місяців, відбилася одразу на всіх сферах життя українців, і ринок пального не став винятком. Крім того, він постраждав чи не найсильніше. Паливо різко підскочило у ціні, а також з'явився його дефіцит. Якщо з його відсутністю вдалося вирішити проблему шляхом постачання, то з довоєнними цінами ми попрощалися назавжди.

Нагадаємо, ціна на газ почала падати: скільки проситимуть постачальники у листопаді за куб.

Раніше повідомлялося, що дизель і газ знову зростають, бензин подає надії: що буде з цінами на паливо.

Також, у ПриватБанку докладно розповіли про невиплачені кредити українців: що робитимуть із боржниками.